4 beautyrituelen die ik helaas vaak vergeet.

Bodycare

Ondanks de goede voornemens bij elke aankoop, slaag ik er toch niet in om ze waar te maken. Story of my life.

Hoevaak zeggen we niet “dit jaar ga ik vermageren!” om dan een fitnesstoestel aan te schaffen, die helemaal op de trap te sleuren om nadien wel 2 volle weken te sporten! Nu is het al heel wat als dat ding afgestoft wordt om de 2 weken..

Zo heb ik dat ook met beautyproducten. Of met gewoontes die ik eigenlijk elke dag zou moeten doen maar gewoon vergeet.

1. Laat ik beginnen met flossen!

tandfloss

We zouden het elke avond moeten doen, voor of na het poetsen (de ene zegt voor, de ander zegt na). Het zorgt ervoor dat al het vuil van tussen je tanden geflost wordt en zo krijgen bacteriën geen kans meer om zich te nestelen en te vermenigvuldigen. Ik moet zeggen dat ik me voornam om het elke avond te doen en nu merk ik dat het potje nog zo goed als vol zit. Ik vermoed dat ik nog maar 1 meter van de 15 heb gebruikt.

2. Nog zoiets! Ontschminken.
Nu doe ik het al véél meer dan vroeger maar hoe lui kan een mens zijn! Soms ben ik veel te moe om nog helemaal mijn gezicht te reinigen en kruip ik zo in mijn bed. Nadien heb ik spijt want mijn huid is de laatste tijd precies een slagveld. Ik merk nu wel dat ik mijn huid ’s avonds zowieso moet reinigen voor het slapengaan, ook al gebruikte ik geen make-up. Ik heb een tonic en cleansing doekjes dus het grootste vuil van mijn gezicht halen duurt nu helemaal niet lang… Maar bon, Rome was ook niet op 1 dag gebouwd!

ontschminken

3. Zonnecréme smeren!

Het is nu al juni, we hebben zalige dagen gehad en ik ben al verbrand geweest aan mijn gezicht. Iedere keer opnieuw zeg ik “ik koop morgen zonnecrème” en voor ik het weet zijn we een week later en besef ik dat ik het niet gedaan heb, op het moment dat ik de zon voel branden op mijn gezicht.*Zucht*. Aftersun heb ik ook niet staan trouwens. First thing on Saturday!

nacht- en dagcreme

4. Hoeveel potjes nacht- en dagcrème hebben jullie staan? Ik heb er best veel maar dit zijn de producten die ik het meest gebruik. Als ik het gebruik natuurlijk. Soms gaat het goed en gebruik ik het maanden na elkaar maar soms gaat het helemaal mis. Voornamelijk de laatste weken ben ik mijn huid wat aan het verwaarlozen. Dit zijn weken die ik niet meer terugkrijg dus ik geef mezelf een flinke schop onder mijn kont en ga er gewoon voor!

 

Wat zijn jullie beautyrituelen die helaas te vaak vergeten worden?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  09/06/2015 at 8:39 am

  Ik vergeet vaak te flossen. Erg stom.

 • Reply
  Nesrin
  09/06/2015 at 9:46 am

  Oh ja flossen is iets wat ik regelmatig wil doen maar nooit doe helaas. Wel verwijder ik elke avond trouw mijn make-up van mijn gezicht.

 • Reply
  Karen
  09/06/2015 at 10:19 am

  Ik probeer te flossen, maar ik vergeet dat ook vaak. Mijn make-up haal ik er wel altijd af.

 • Reply
  beauties
  09/06/2015 at 12:03 pm

  sowieso ontschminken bij mij 🙂

 • Reply
  Petra
  09/06/2015 at 4:59 pm

  Dat flossen is iets waar ik toch vaak te lui voor was, tegenwoordig doe ik het wat vaker, net als ragertjes en stokertjes….het scheelt toch best veel onnodige ellende( bij mij ) heb ik gemerkt…

 • Reply
  Beautyjuf
  09/06/2015 at 6:24 pm

  Flossen doe ik eigenlijk ook te weinig…Maar, ik vind zo’n touwtje in de mond altijd zo’n gedoe. Tsja, … Make-up eraf halen doe ik altijd, maar dan ook echt altijd.

 • Reply
  Saraya
  09/06/2015 at 10:27 pm

  Flossen doe ik eerlijk gezegd nooit, omdat mijn tandarts zegt dat het niet zo goed is voor je tanden 😁! Maar elke avond reinig ik wel mijn gezicht dat vergeet ik echt nooit, ik mag nog zo lui zijn ik doe het toch! Mijn huid ziet er gewoon beter uit als ik mijn gezicht elke avond reinig!
  X

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  09/06/2015 at 10:33 pm

  WHUUUUUUT!? Ga je met je make up slapen? Damn girl! Reinigen duurt bij mij één minuut ofzo (thank god for Clinique take the day off balm) .. Niet meer doen hé nu! En oja, flossen? Gaat niet meer bij mij .. Draadjes..

  • Reply
   Delphine
   09/06/2015 at 10:53 pm

   Aahw nu voel ik me slecht!

 • Reply
  Annelies
  11/06/2015 at 11:16 am

  Eigenlijk past dit artikel volledig bij mij, ik ben schuldig aan alles! liefs

 • Reply
  IneMUA
  11/06/2015 at 8:53 pm

  Ik floss nooit, vind dat een voos gevoel! Mijn borstels wassen doe ik veeel te weinig! 😀

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  12/06/2015 at 10:42 am

  Flossen doe ik eigenlijk ook echt nooit! Maar mijn make-up eraf halen doe ik elke avond heel trouw! Maar dat was vroeger wel anders hoor, toen haalde ik mijn make-up er echt noooit af! 🙂

 • Reply
  Saskia
  24/07/2015 at 10:45 pm

  Leuk artikel! Ik heb precies hetzelfde! Al deze dingen vergeet ik ook, 9 van de 10 keer helaas 😏

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge