Cadeautip: Yves Rocher kerstcollectie!

Bodycare

Dat de Yves Rocher weer zijn best gedaan heeft voor deze winter is een feit. Hun nieuwe collectie ziet er zeer feestelijk uit en sprak mij direct aan.
Daar de prijzen ook altijd goed meevallen heb ik mij eens goed laten gaan!

CSC_7818

Dé grote aanwezige in deze kerstcollectie is de vanille geur. Deze vind je terug in zowat al de bovenstaande producten.

Je kan een pakket samenstellen of je kan een pakket al ‘kant en klaar kopen’.  Ik besloot om wat te mengen en heb dus de vanille bodymilk (die zeer zacht is voor de huid) aangeschaft samen met de Spicy Vanilla handzeep, bad- en douchegel en hydraterende handcrème. Deze 3 spicy vanilla items kun je in een pakket kopen voor maar 7.95 euro op de website! Dit is toch echt een zalige prijs?

Verder heb ik ook nog de Bubble Peelende douchegel met de geur van geconfijte sinaasappel en amandel. Deze peeling is erg mild voor de gevoelige huidjes onder ons. Kijk eens hoe feestelijk hij eruit ziet met de peeling bolletjes binnenin!

CSC_7822

Het is wel een vreselijk lastige collectie om te fotograferen, zoveel is zeker. Maar als dat het enige minpuntje is, dan is het het wel dik in orde, niet?

Een pakket met deze collectie kan variëren van 7.95 euro tot 30 euro. Je kan zelf kiezen hoe groot en hoe klein je hem maakt. Mocht je maar 1 iets willen kopen uit deze lijn kan het al vanaf 5 euro en zo oplopend. In mijn ogen is deze verwennerij dus echt niet duur en je kan er veel mensen gelukkig mee maken.

Indien jullie interesse hebben kunnen jullie zeker eens een kijkje nemen op de website. Yves Rocher geeft heel vaak kortingen dus misschien kunnen jullie dit aan een nog goedkopere prijs op de kop tikken!

Hebben jullie al kennis gemaakt met deze collectie?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  28/12/2015 at 10:35 am

  ohhh, deze collectie is zo lekker en echt zo typische wintergeur…zelf heb ik deze ( behalve de bodymilk ) ook aangeschaft en hij is echt heerlijk. en betaalbaar…

 • Reply
  jeapiebel
  28/12/2015 at 10:52 am

  De collectie ziet er goed uit. Lijkt alsof het voor Nederland gemaakt is met dat oranje bruine tint. Ik hoor alleen maar positieve berichten over dit merk. Ik zelf heb deze lijn nog niet uitgeprobeerd.

 • Reply
  Withlovefroms
  28/12/2015 at 3:13 pm

  De collectie ziet er heel feestelijk uit! Ik heb zo getwijfeld om het ook te kopen, maar heb eigenlijk enkel een lipbalsem nodig. Ik denk dat ik die toch nog ga halen in de vanille geur 😉

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29/12/2015 at 4:48 pm

  Ik moet deze lijn jammer genoeg links laten liggen. Bij ons thuis kan niet iedereen tegen de geur van vanille

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge