CND Scentsations handcrème!

Bodycare, Manicure

Ik merk nu al dat ik mijn handen iets te weinig heb verzorgd deze zomer. Zowel mijn handen als mijn nagelriemen worden wat droger dus heb ik mijn favoriete handcréme terug uit de kast gehaald voor in het najaar!

De roze CND Scentsations handcrème met Honeysuckle en Pink Grapefruit heb ik al een jaar of 2 (!). Deze blijft gewoon lekker ruiken en blijft mijn handen supergoed verzorgen. Ik weet dat je producten normaal gezien elke 12 maand moet vervangen maar ik ben er toch nog niet klaar voor. Ken je dat gevoel?

CND Scentsacions

Sinds de Estetikabeurs in maart heb ik ook de Mango & Coconut handcrème gekocht. De crème is vrij dik maar laat geen plaklaag achter op je handen. Je zou hem ook op je lichaam mogen gebruiken maar ik heb het persoonlijk liever enkel op mijn handen.

De textuur is vrij dik en smeert heel gemakkelijk uit.

Handcreme CND

Zoals jullie merken heb ik onderstaande fles al héél lang waardoor hij er niet meer zo mooi uitziet, maar ah well. Zo kunnen jullie tenminste de achterkant lezen.

Scentsations pink grapefruit

Scentsations mango

 

Voordelen?

 • De crème verzacht direct alle jeuk
 • Hij voedt de droge huid intens
 • De lekkere geur blijft lang op je handen
 • Door het formaat kan je lang verder met een fles

Nadelen?

 • Geen

Het hangt er een beetje vanaf waar je hem koopt, maar ik betaalde ongeveer 12,- per fles van 245 ml. Je kunt hem online verkrijgen, op beurzen maar ook in groothandels die met CND werken. Mocht je hem tegenkomen kan ik je alleen maar aanraden om geen minuut te twijfelen en er gewoon voor te gaan!

 

Wat is jullie favoriete handcrème?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jana
  02/09/2016 at 5:43 pm

  Heerlijke handcrème hé? Ik heb hem ook 😀 Maar ik heb sinds kort een nog net iets betere ontdekt ^^ x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge