Hij is er dan eindelijk! De Rituals Adventskalender.

Bodycare, Gezichtsverzorging, Make-up

Het gebeurt niet vaak dat ik een bericht wijd aan een product wat net uitgekomen is. Ik heb helaas geen keuze, ik moet het jullie vertellen voor het te laat is!

Sinds dit jaar brengt de Rituals een adventskalender uit. Voor wie niet bekend is met een adventskalender: de meeste kalenders bevatten chocolade en elke dag kun je een luikje in een doos openen en er een chocolade uithalen. Met deze Rituals adventskalender is dit net hetzelfde principe. Bij de Rituals haal je er elke dag 1 Rituals productje uit, en dit voor 24 dagen! Dus… dat zijn 24 rituals productjes!

Via facebook kon je je opgeven om als eerste een mail te ontvangen wanneer hij online komt. Ik kocht hem van zodra ik de kans had en een dag later stond hij voor mijn deur.

Maar pas op, hij is beschikbaar in een beperkte oplage en enkel online te vinden. Op = Op! Rep je dus naar de webshop en koop die kalender voor hij weg is! rituals adventskalender

De rituals adventskalender is een grote doos volledig in de stijl van de Rituals met 24 luikjes. Hij is enorm mooi verpakt en is al ongeduldig aan het wachten om geopend te worden door mij!

Op de achterkant van de doos staat alvast wat we kunnen verwachten. Ergens vind ik dit spijtig omdat de verrassing weg is, aan de andere kant is het wel leuk om te weten wat je te wachten staat. Het is een mix van verschillende make-up producten, bodycreams, parfum, gezichtsverzorging en verschillende collecties door elkaar. Ik kan al niet wachten om er in te vliegen maar ik ga toch proberen om eraan te weerstaan tot 1 december. De laatste dag is dan 24 december dus op kerstavond kun je je laatste luikje openen!
Hebben jullie hem kunnen bemachtigen?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Julie
  12/10/2016 at 9:04 am

  Hij zou normaal ook in de winkels moeten komen! 😉 Maar ook daar is het op=op! 🙂
  Begin je normaal niet op 1 december om op 24 december te eindigen?

  • Reply
   Delphine
   12/10/2016 at 9:15 am

   Goh, dat van in de winkels durf ik niet beloven aangezien ik het zelf niet heb vernomen in mijn mails. En idd, zou moeten beginnen op 1 december in plaats van 27 nov. Ik wou meegaan met het begin van de advent maar helaas 24 producten in plaats van 28. Dju toch! Is aangepast ^^

   • Reply
    Julie
    14/10/2016 at 10:37 am

    Het is zo dat wat online en in de Inno’s niet verkocht wordt, nog naar de winkels komt. Al vrees ik inderdaad dat er misschien geen ‘overschot’ meer is! 🙂 En haha, nog even langer wachten dus! 😉

 • Reply
  Miss
  12/10/2016 at 10:20 am

  Oooh, lijkt me heerlijk!Hopelijk kan ik deze nog bemachtigen!

 • Reply
  Lara
  12/10/2016 at 10:46 am

  Hoe leuk is dit!! Ik heb hem meteen opgezocht om hem te bestellen, maar ik zie dat hij al uitverkocht is. Echt super jammer!

  • Reply
   Delphine
   12/10/2016 at 2:20 pm

   Dat is wel spijtig. Gisteren maakte ik het bericht en toen was hij ook uitverkocht. Maar toen ik deze ochtend checkte was hij nog beschikbaar. Tegen de middag was hij inderdaad weeral uitverkocht. Ik zou zeker de site in de gaten houden want blijkbaar wordt hij toch stelselmatig wat aangevuld.

 • Reply
  Iris
  12/10/2016 at 1:49 pm

  Aaaaaah geweldig dit!! Ik ben er super benieuwd naar, jammer dat ik hierboven al lees dat hij is uitverkocht.

  • Reply
   Delphine
   12/10/2016 at 2:19 pm

   Toen ik het bericht maakte gisteren was hij uitverkocht, maar deze ochtend was hij terug beschikbaar. Nu is hij inderdaad weeral uitverkocht, maar toch zeker de site in de gaten houden.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge