En toen bleek je toch niet goed genoeg…

Bodycare, Make-up

Nu ik bijna alweer een jaartje blog op deze site (ik had andere sites voordien) heb ik eens gekeken naar mijn berichten en naar de producten die ik gereviewed heb. Vaak herinner ik mij dat deze items gewoon in de kast liggen, terwijl ik er eerst heel erg enthousiast over was. Heb ik het dan niet lang genoeg getest? Of was ik te vlug?

Hieronder alvast enkele items die eerst zeer goed waren maar uiteindelijk toch niet zo geweldig bleken te zijn.

MaxFactor lipsticks

Ik trap af met de Maxfactor Lipfinity. Herinneren jullie je dit bericht nog? Ik had het ervoor over om droge lippen te hebben want een lippenbalsem elke avond ging de droge plekjes tegen. Nu moet ik toegeven dat ik het slechts een aantal keer heb gedragen omdat mijn lippen toch echt te droog werden dat het pijn deed. Deze liggen dus nog in mijn kast. Klaar om eens opgeruimd te worden.

Beautiful skin day_

Deze Hema producten van de “It’s my beautiful skin day” maakten hun intrede op mijn blog als een van de eerste reviews op de site. Ik was heel erg enthousiast over deze producten. Tot ik na een maand tot het besef kwam dat ze dan toch niet zo goed waren voor mijn huid. De mousse droogde mijn huid volledig uit. Er was niet veel te merken voor de “All skin types”. De nachtcrème was heel erg dun waardoor ik hem niet meer voedend genoeg vond toen de temperaturen daalden. Ook nam mijn huid de crème niet meer zo goed en toen ik erop begon te letten irriteerde het mij enorm. Dit heb ik dus sindsdien ook niet meer gebruikt.

rituals moisturising mask _

Het gebeurt niet zo vaak dat ik een miskoop doe met de Rituals. Ik was enorm blij met deze moisturising mask en heb deze toen ook gepromoot op social media. Uiteindelijk werd mijn huid er heel erg vettig van en wilde ik het precies niet geloven. Dus bleef ik het maar gebruiken met de nodige onzuiverheden als gevolg. Heel erg spijtig want hun andere gezichtsverzorging vind ik echt top.

 
Deze review doet me wel nadenken of ik soms niet te vroeg reviews plaats. Ik test iets uit voor een paar weken maar na enkele maanden merk ik dat dan toch niet zo vaak naar een bepaald product grijp terwijl ik wel kon zweren dat het een geweldig item was. Uiteraard is dit een goede zelfreflectie voor mij en voor mijn blog.

 

Wat zijn jullie toch niet zo’n goede producten? Van welke aankopen heb je een beetje spijt?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  petra
  19/01/2016 at 9:04 am

  Het is eigenlijk best wel heel herkenbaar wat je hier beschrijft, ik heb dit ook wel eens gehad met een aantal shampoos….in eerste instantie leek het een heel fijn product, maar…of hij beviel op de heel lange termijn toch minder of er kwam weer een betere op mijn weg….

 • Reply
  Karen
  19/01/2016 at 1:05 pm

  Het is dus heel belangrijk dat je producten langer uitprobeert. Sommige beauty bloggers gooien na een week al een review online omdat ze de eerste willen zijn, maar hoe kan je bijvoorbeeld een creme nou in 1 week proberen? Dan weet je het effect toch helemaal niet?

 • Reply
  Iris
  19/01/2016 at 4:48 pm

  Ik heb dit soms ook! Dan denk ik van ‘shit, maar ik vond het eerder wél goed’. Vroeger vond ik een dag/paar dagen soms zelfs genoeg om te testen, maar nu trek ik daar toch langer voor uit en soms kom ik er op terug 🙂

 • Reply
  Bianca
  19/01/2016 at 5:15 pm

  Herkenbaar! Ik heb hetzelfde gehad met een creme, op plantaardige basis dan nog, zorgde ook voor onzuiverheden. Komt nog een review over trouwens.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  19/01/2016 at 8:05 pm

  Idd herkenbaar! Soms ben je zo enthousiast en positief over iets en later blijkt het toch niet zo fijn te zijn… Ik kan zo niets bedenken eigenlijk, maar het gevoel herken ik wel.

 • Reply
  Saraya
  19/01/2016 at 8:33 pm

  Heel erg herkenbaar, nu test ik ook iets langer producten uit vooraleer ik een review schrijf voor er zeker van te zijn dat de producten goed hun werk doen of dat ik ze degelijk wel fijn vind 🙂
  X

 • Reply
  Heidi
  19/01/2016 at 10:28 pm

  Wat leuk. Van HEMA koop ik nooit iets, want mijn huid die kan der niet tegen.
  Van Rituals heb ik al heel wat goeie reactie over gehoord.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  20/01/2016 at 1:48 pm

  Mja, dat overkomt mij ook wel eens. Jammer van dat Rituals masker zeg, boo 🙁

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21/01/2016 at 11:58 am

  Ik denk dat je uiteindelijk ook kritischer wordt voor bepaalde producten. Eerst ben ik erg snel tevreden, tot ik dan de producten echt vaak ga gebruiken. Dan staat gebruiksgemak toch echt bovenop

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge