Hello new stash! Product swap #2

Bodycare, Haarverzorging, Make-up

Zoals ik hier al vertelde hield ik een product swap met mijn vriendinnen. We hebben alledrie veel te veel in onze kasten staan dus werd het tijd dat we eens een grote opkuis hielden.

Ik heb redelijk wat in de swap gestoken maar wauw, wat heb ik veel teruggekregen! Veel dingen die kwamen echt als geroepen!

DSC_0133

Om mee te beginnen, het product waar ik het meest enthousiast over ben, is de ongeopende Caudalie Huile Divine – Body, face, hair. Ik had nog geen enkel Caudalie product geprobeerd en wauw! Ik ben hier zo blij mee want de reacties zijn geweldig.
Ik kreeg de tip om deze voornamelijk te gebruiken in de zomer op mijn benen na een scheerbeurt. Heeft er nog iemand tips? Ik ga het niet gebruiken voor mijn haar, daar heb ik al een olie voor.

DSC_0156

Daarnaast ben ik ook blij met de L’oréal Sealing Repair Serum. Het grappige is dat er precies 2 tubes zitten in deze leave-in zodat het product zich mengt. Ik kende dit nog niet en mijn eigen leave-in van Schwarzkopf is bijna op, dus yeey ik kan een nieuwe uittesten! Ook deze is ongeopend.

DSC_0145

Verrassend is de Dove Advanced Hair Conditioner. De ongeopende verpakking ziet er bijzonder chique uit. Niet wat ik zou verwachten van een Dove product. Ik heb nog nooit Dove gebruikt voor mijn haar. Deze conditioner komt hier ook al geroepen want mijn eigen conditioner is bijna op. (Ik wil geen meerdere producten open hebben. Ik kan dat niet aan.) Deze conditioner ruikt nog eens heerlijk ook.

DSC_0140

L’oréal Solar Sublime spray. Opnieuw een L’oréal professionnel product. Dit is een spray die beschermt tegen UV stralen. Ideaal voor deze zomer. Of dit product goed zal vallen in mijn haar is nog maar de vraag. Ook dit product is voor de verandering ongeopend.

DSC_0029

Pantène Reparateur & Protecteur. Eerlijk gezegd ben ik momenteel nog geen grote fan van Pantène. Dit product stond samen met de conditioner op tafel maar ik nam enkel de shampoo. Ik wil deze shampoo gebruiken als ontvetter zodat ik niet mijn eigen shampoo verspil doordat ik mijn haar 2x was. Het valt goed mee dat hij nog eens lekker ruikt ook! Ook deze is ongeopend! Yay!

DSC_0128

DSC_0123

Body Shop Brazil Nut Shower Cream. Ik heb eigenlijk niet veel producten van de Body Shop. Ik gebruik meestal de usual showergel dus ben ik wel blij met deze cream. Hij ruikt heeeerlijk en is hoogstwaarschijnlijk maar 1x gebruikt. Ik ben fan!

DSC_0130

Rituals Fortune Oil en Touch of Happiness.
De douche olie is bijna op, maar dat is zeker niet erg. Ik heb nog nooit hun douche olie gebruikt dus ben ik echt benieuwd of dit mijn douche ervaring naar een hoger niveau zal brengen! Hij ruikt in ieder geval heerlijk.
Ik weet van de body cream dat hij goed is, omdat ik zelf ook altijd hun body creams gebruik. Het is gewoon een statement, die typische pot van de rituals. Je krijgt superveel waar voor je geld. Ik denk dat ik intussen al niet meer moet zeggen hoe gek ik ben op Rituals!

DSC_0065

DSC_0057

Verder heb ik nog een aantal minder bekende dingen of dingen waar ik momenteel nog niet wild van ben. Hetgeen ik ga bespreken en waar ik dus nog niet helemaal gek op ben is de Purity cleanser van Philosophy. Ik heb al eerder een scrub gehad maar ik was niet zo enthousiast. Ik snap de hype niet rond dit merk. Misschien verander ik nu opeens wel van gedacht!

DSC_0083

Een Bourjois palette: Smoky stories.

DSC_0092

Wauw! Echt. Dit zijn kleuren die ik zou dragen. Zeker en vast. Het palette was ook nog onaangeroerd. (tot ik er met mijn vinger in peuterde natuurlijk.)

Was ik tevreden over mijn dag? Ja zeker! We hebben goed gepraat, goed gelachen en ik sta er van versteld hoe mensen hun wensen kunnen verschillen van elkaar. Net wanneer ik dacht “mijn producten zijn echt niets waard” waren mijn vriendinnen enthousiast. Ze hadden hetzelfde gedacht terwijl ik superblij ben met wat ik nu heb.

Even een paar foto’s van wat zij meenamen.

DSC_0103 DSC_0108

Ik merk dat ik minder make-up heb genomen dan de anderen, maar wel meer haar- en lichaamsverzorging.

DSC_0112

DSC_0116

En een paar sfeerbeelden.

DSC_0099

Zoek de kat, Toulouse! DSC_0100

DSC_0102

Productjes bespreken met een hapje en een drankje, zalig toch?

We zijn veel producten kwijt, we hebben nog veel producten over van onze oorspronkelijke stash maar we hebben ook veel nieuwe ontdekkingen gedaan. Ik kan dit iedereen aanraden!

Ik vind het leuk om nieuwe blogs te leren kennen, volg je me al op Bloglovin?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  indian2day
  01/03/2015 at 9:59 am

  Wat leuk en een creatief idee, zo heeft iedereen weer nieuwe producten.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  01/03/2015 at 10:47 am

  Waauw, mooie swap! De Huile Divine van Caudalie is ECHT heerlijk eh! En die Rituals producten vind ik ook super qua geur.

 • Reply
  kim
  01/03/2015 at 10:58 am

  Wat een leuke producten zeg! Bij mij zou alles welkom zijn haha!

 • Reply
  Karen
  01/03/2015 at 11:32 am

  Fijne spullen zeg! Die Purity cleanser is ook mijn favoriet, ben benieuwd of je net zo enthousiast wordt. De douche oil van Rituals heb ik ook gehad, maar daar ben ik minder enthousiast over. Ik vind die van Kneipp heel fijn.

 • Reply
  peggy timmermans
  01/03/2015 at 7:45 pm

  Leuk dat sommige producten een tweede huis krijgen!

 • Reply
  Kimberly
  01/03/2015 at 7:52 pm

  Super chill! Ik ga voortaan ook spullen swappen!

 • Reply
  cheekyanddutch
  01/03/2015 at 8:48 pm

  Wat super tof dat je er zoveel voor terug hebt gekregen! Allemaal mooie producten ook zo te zien!

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  01/03/2015 at 10:55 pm

  Mooie spulletjes zeg! Hmm die rituals doucheolie 🙂

 • Reply
  beautiesatwork
  05/03/2015 at 4:19 pm

  Ik kijk al zo hard uit naar de volgende 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge