Rituals Elixir D’Orient + nieuwste winterparfum!

Bodycare

Parfum is seizoensgebonden bij mij en nu de herfst officieel in het land is leg ik mijn frisse en bloemige geuren terug in de kast om de zware en kruidige exemplaren vooraan te zetten. Vorige herfst kocht ik een reisformaatje van de Rituals Elixir D’orient en nu heb ik hem gisteren in full size gekocht. De herfst is in het land en dat gaan we geweten hebben!  Ps, onderaan dit bericht review ik hun nieuwste wintergeurtje!

rituals-elixir-dorient

Zoals ik al in mijn review van bijna een jaar geleden schreef neemt deze parfum je mee naar betere oorden. Oosterse nachten wachten je op en de deuren van Perzische paleizen gaan open! Ik denk dat je je er wel iets kan bij voorstellen hé? Wat deze parfum zo speciaal maakt is zijn kruidige geur. Hij bevat Wierook, wat je heel goed kan onderscheiden van zodra je de parfum opdoet. Wanneer de eerste geur wat gepasseerd is komt de perzische peper tevoorschijn en blijf hij een lange tijd op jezelf hangen.

Deze parfum kun je kopen in een reisformaat van 9.5 ml voor 9.50 ,-. Voor 50 ml betaal je dan 39,-.

Ik kwam net 1 euro tekort voor het extra cadeautje. Wanneer je 40,- hebt besteed krijgt je een kleine set van 2 parfums uit hun nieuwe collectie. Ik kocht nog een pak Earl Grey Tea (die ik nu aan het drinken ben tijdens het schrijven) en dus kwam ik bij mijn extra cadeau uit!

_csc1892

Wat een mooie verpakking en flesjes!

rituals-voyage-en-indes

Eau Des Indes (het zwart flesje) is de nieuwste wintergeur. Deze geur is een combinatie van fris en warm. Heel vernieuwend. De parfum bevat Gember, citrusachtig Bergamot en frisse Witte Thee. Ik moet eerlijk toegeven dat deze parfum nog niet aan mij besteed is. Ik vind hem te ‘oud’ voor mij. De Elixir D’Orient is op het randje maar deze gaat er los over. Ik vrees dat ik hem dus niet veel zal dragen.

Fleurs De l’Himalaya daarentegen was een geur die ik wel wou meenemen maar uiteindelijk niet deed vanwege de prijs. Ik had namelijk al zoveel parfum staan en het ging me te duur worden. Toen ik deze dus in het setje kreeg was ik wel blij. Deze parfum is nog ideaal voor de nazomerdagen en het begin van de herfst. Deze parfum is erg elegant en erg fleurig. Hij bevat noten van Wilde Orchidee, Himalaya Pioen en Katoen Musk als finishing touch! Samen met Rituals Elixir D’Orient is hij dus perfect voor dit najaar.

Beide flesjes bevatten 9.5 ml en zijn 9.50,- waard per flesje. Bijna 20,- korting bij aankoop van 40,- is toch niet slecht hé?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ilse
  25/09/2016 at 10:31 am

  Wel heel erg benieuwd hiernaar! Super dat je zoveel korting had, altijd leuk. 🙂

 • Reply
  Melike
  25/09/2016 at 1:32 pm

  Ik vind alle geurtjes van de Rituals zo lekker, vooral leuk om cadeau te doen!

 • Reply
  Veronique
  25/09/2016 at 5:54 pm

  Die Elixir d’Orient is niet zo mijn ding :p Bij mij doet het mij op de een of andere manier aan rook denken.. Ik durf mij dan bijna te vergelijken met een crematorium. Die Fleurs de l’Himalaya is wel een grote favoriet hier en die wissel ik af met eentje van Givenchy 🙂

 • Reply
  Mariska
  26/09/2016 at 10:10 pm

  Die potjes/flesjes verleiden me al. Kon je maar door de laptop ruiken, denk ik in gevallen als deze, haha.

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  09/10/2016 at 12:21 pm

  Humppfffff, ik moet echt eens terug naar Rituals! De laatste tijd brengen ze zoveel leuke dingen uit! Ook hun geurkaarsen enzo zijn de laatste tijd echt super!

 • Reply
  Sparklesofmakeup
  11/10/2016 at 9:41 am

  De Elixir d’orient heb ik nog niet geroken, maar ik ben wel al jaren fan van Fleurs de l’Himalaya! Echte topgeur, en de prijs valt ook zeker en vast mee!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge