It’s my beautiful skin day – HEMA

Bodycare

dsc_0152

Ik had vroeger niet zo’n goede ervaringen met HEMA. Nu moet ik zeggen dat ze in mijn ogen een ongelooflijk switch hebben gemaakt.
Ik was eigenlijk toevallig binnen gesukkeld in de winkel en besloot om nog eens te kijken naar hun reiningsproducten. Mijn oog viel direct op hun ‘It’s my beautiful skin day’ collectie. De kleuren, de handige potjes en flesjes waar wij, vrouwen een grote zwak voor hebben. Ja, ik was verkocht.

Nu heb ik al een goede dagcrème plus nog een extra dus heb ik enkel de nachtcrème en de cleansing mousse gekocht. Mousse is trouwens echt zalig om je gezicht mee te verzorgen.

dsc_0031

dsc_0024

Deze hydraterende reinigingsmousse is geschikt voor alle huidtypes. Hij reinigt je huid grondig, maar op een milde wijze.

Ik heb deze uitgetest en hij is echt heel fijn om je gezicht mee te reinigen. De mousse wordt goed verdeeld over je gezicht en het spoelt ook heel gemakkelijk weg. Ik heb niet het gevoel dat het milder reinigt dan andere gezichtsproducten. Mijn huid trekt achteraf evenveel als met een ander product en op mijn voorhoofd heb ik droge plekken. Deze gaan gelukkig weg met een goede dag- en nachtcrème.

Deze mousse kost ongeveer 3.50 EUR.

dsc_0155

Your nightly beauty sleep is een ongelooflijk zachte nachtcrème met Aquaxyl.

Aquawatte? Inderdaad. Nog nooit van gehoord en opeens is het een fancy woordje op een gezichtscrème.
Aquaxyl is eigenlijk een plantaardig ingrediënt dat de huid verbetert, dode huidcellen helpt verwijderen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.

dsc_0158

Ik was eerlijk gezegd kritisch (voor de verandering). Ik was er altijd heilig van overtuigd dat een goedkope nachtcrème niet zo goed is. Ik had ooit een goedkope van de Kruidvat en die gaf mij extra puistjes. Ik was opeens terug in mijn pubertijd.

Wat was ik verkeerd over deze crème. Het is een superzachte crème die ook nog eens gemakkelijk uitsmeert. Je hebt er niet veel van nodig en het legt geen vette laag op je huid. De crème trekt volledig in je huid.

‘s Morgens is mijn huid ook gewoon zacht en totaal niet vettig. Ik kan hem volledig aanraden.

Deze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes en te koop vanaf 3,25 EUR.

Voor deze prijs krijg je echt heel veel kwaliteit terug. Dus ik zeg doen!

Follow me on Bloglovin!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Blut voor beauty
    01/03/2015 at 11:22 pm

    Ik heb de scrub en het masker van deze lijn en ben er ook echt aangenaam door verrast!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge