Louis Widmer Deo Crème!

Bodycare

Na enkele bussen deodorant te hebben gebruikt, ben ik overgestapt naar het ene product dat mij nooit of te nimmer teleurstelt: De Louis Widmer Deo Crème!

Louis widmer deo creme

In de zomer is een frisse deodorant wel fijn, maar het helpt mij niet echt. Ik kon in de zomer nooit twee keer na elkaar hetzelfde t-shirt dragen en dat vond ik echt vreselijk. Uiteindelijk bedacht ik mij het misschien wel eens tijd was om mijn oude vriend opnieuw te kopen en zo geschiedde..

Het leuke aan Louis Widmer producten is dat ze heel goed zijn tegen een geïrriteerde of gevoelige huid. Zelfs als je oksels geïrriteerd zijn kun je het zonder enige problemen gebruiken. Deze crème is heel erg zacht en het voorkomt zelfs grotendeels dat je gaat zweten.

Louis widmer deo

Het draaisysteem is heel erg simpel en de crème is geurloos en wit. Je merkt bijna niet dat je deze créme ophebt want hij absorbeert enorm goed (maar niet direct). Het enige nadeel is wel dat hij te zien is op zwarte kledij als hij nog maar net is aangebracht. Zo heb ik witte vlekken op mijn zwart jurkje omdat de crème nog niet droog was. Nu ik dit weet ben ik uiteraard wel voorzichtiger. Ik breng het aan net voor ik mijn kleren aandoe. Het leuke is dat je met een keer per dag gewoon genoeg hebt!

 

Deze deodorant kost 9.90 EUR voor 40 ml maar hij is het dubbel en dik waard. Ik gebruik geen spray deo’s meer en voel me nu altijd gewoon goed en op mijn gemak in de zomer.

 

Zijn jullie ook overtuigd? Rep jullie dan snel naar de winkel en koop hem aan!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25/08/2015 at 8:35 am

  Ik heb altijd wat schrik voor zo’n crème deo’s. Zoals je zeg moet je goed wachten vooraleer ze droog zijn

 • Reply
  Saraya
  25/08/2015 at 8:00 pm

  Oo klinkt goed!
  Ik gebruik vaak een roller en sommige helpen ook niet tijdens de zomer tegen zweetgeurtjes, die ga ik onthouden voor uit te proberen 🙂
  Fijne review!
  X

 • Reply
  Petra
  25/08/2015 at 8:31 pm

  Dit merk heb ik nog niet geprobeerd, maar zelf ben ik wel een fan van creme deo’s….dan hoef je in elke geval geen kippendans te doen als je onder je armen sprayt, bij sommige sprays is dat echt heel erg vervelend

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  25/08/2015 at 8:33 pm

  Ik heb deze een hele tijd gebruikt, maar omdat ik véél zwart draag heb ik deze niet meer opnieuw gekocht .. Nu gebruik ik een roller van Sanex! Heerlijk!

 • Reply
  Julie
  27/08/2015 at 8:33 pm

  Ik gebruik graag deosticks, vooral die van Lady Speed Stick en Rituals! 🙂 Mijn vriend heeft een gevoelige huid en gebruikt douchegel van Louis Widmer… De deocrème heb ik nog nooit geprobeerd! 🙂

 • Reply
  peggytimmermans
  30/08/2015 at 9:20 pm

  Ik ben een grote fan van deo creams! Ik gebruik al jaar en dag die van Lancaster!

 • Reply
  Nesrin
  01/09/2015 at 11:35 am

  Ik ken dit merk niet. Wel ben ik sinds kort van spray deo overgestapt naar cream.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge