Meet de dupe van Lancôme La vie est belle!

Bodycare

“Zus, ik heb deze parfum gekregen en ik wil dat jij hem hebt. Iedere keer dat ik de parfum op spray heb ik het gevoel dat je in mijn nek zit te hijgen!” Wat lief en vriendelijk van haar, vind je niet?

Mijn zus kreeg een parfum cadeau bij een box en hij lijkt enorm goed op de parfum die ik dagelijks draag, Lancôme ‘La vie est belle”. Ik geloofde het eerst niet zo goed maar toen ik er aan rook wist ik dat ze gelijk had! Meet de dupe van mijn Lancôme parfum!

SSC_6530

Beide geuren zijn enorm zoet. Ik draag deze parfum dan ook in de zomer en een deeltje van de herfst. Ik gok dat ik deze binnen een weekje terug ga omruilen voor mijn winterparfum (Ricci Ricci van Nina Ricca). Maar alvorens ik dit doe ga ik eerst nog even versteld staan van de gelijkenissen tussen de twee bovenstaande parfums!

Wat Lancôme La vie est belle zo geweldig maakt zijn de zoete noten van Jasmijn, Iris, Patchouli en Oranjebloesem. Het kleur van de parfum is wat meer oudroze-oranje en het flesje is super vrouwelijk met een grijs strikje, om het wat meer down to earth te maken.

De dupe van mijn Lancôme parfum heet Enjoy life van Magico. Deze parfum komt van de Action en ruikt dus precies hetzelfde! Het enige wat verschilt is dat er duidelijk meer alcohol in zit en dus iets straffer ruikt. Wat leuk!

enjoy life

Het flesje is niet perse lelijk, maar wel heel gewoontjes. De noten van dit parfum heb ik niet teruggevonden maar ik gok dat het niet veel zal verschillen van Lancôme! Deze parfum is wel gewoon roze. Heel meisjesachtig dus.

Het nadeel is wel dat deze parfum niet lang blijft hangen. Waar ik met de Lancôme parfum genoeg had aan 1x sprayen, moet ik met de Enjoy Life al 4 x sprayen om een beetje te ruiken. De geur is ook direct weg dus ondanks dat ik de geur geweldig vind ga ik deze dus niet vaak gebruiken.

Deze parfum van de Action kost 1.59 EUR.

 

Hebben jullie leuke dupes van jullie parfum? Of kennen jullie er nog een paar? Laat het ons dan zeker weten!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Annelies
  16/10/2015 at 8:50 am

  Ik ging net even naar de Action vandaag dus ik ga hier zeker eens voor kijken 😀 Zelf ken ik niet echt goede dupes voor parfums!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  16/10/2015 at 9:14 am

  Wat leuk dat je deze dupe vond. Als ik nog eens bij de Action kom, ga ik er eens voor kijken :p

 • Reply
  Julie
  16/10/2015 at 10:56 am

  Een goedkopere dupe ontdekken is altijd leuk! Jammer dat deze inderdaad altijd sneller vervliegen, maar het verschil in prijs komt natuurlijk ook wel ergens van! 😉

 • Reply
  Petra
  16/10/2015 at 7:30 pm

  Parfums draag ik best wel weinig, ik krijg het snel benauwd van geurtjes…Ik koop niet snel dure producten dus ook met parfum zou ik dat niet erg snel doen…aan de ander kant, als je natuurlijk lang met een geurtje doet, is het natuurlijk niet zo erg dat hij wat prijziger is…Action heeft een behoorlijk groot assortiment met geurtjes, maar waarvan het dupes zijn…geen idee!

 • Reply
  Dymm
  25/10/2015 at 6:07 pm

  Dankzij je kleine zus heb je toch wel even een leuk blog bericht kunnen plaatsen. 😉
  Maar zelf kan ik deze dus niet dragen zonder jou in mijn nek te voelen…
  Hopelijk kan je hem toch op gebruiken en anders is je vuilbak ook weer gevuld voor vandaag .😆

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge