Unboxing Happy Blue Box #2 juli!

Bodycare, Make-up

Hij is er weer! De 2e Happy Blue box, wat gaat de tijd weer snel. Hij is maandag aangekomen en hij was groter dan verwacht. Waarom dat is, zien jullie onderaan dit bericht!

Happybluebox juli

De Happy Blue Box kwam voor het eerst uit in juni. Toen liet ik al merken dat ik heel erg tevreden was ermee en dus was mijn nieuwsgierigheid naar een volgende box zeer groot!

Benieuwd wat er in zit?

Tadaaaa!

Happy blue box juli

Dit is nog maar 1 deel ervan. Er zitten altijd 5 producten in dus het 5e zullen jullie pas straks zien!

1. Herôme Verkoelende Beenspray!

Dit is een fullsize product van 150 ml, wat best veel is!
Ik had nog geen spray om vermoeide benen te verkoelen en ik vind het spijtig dat ik hem niet had tijdens mijn reis naar Spanje. Het is een ideaal product om te gebruiken na een lange dag stappen. Je brengt hem aan op je benen, kuiten en enkels en direct voel je het product inwerken op je spieren. Instant verfrissing! Ik heb niets gezegd aan mijn vriend en deze spray op zijn benen uitgetest. Na nog geen minuut vroeg hij al wat ik eigenlijk gebruikt had want zijn benen waren aan het tintelen. Ik ga dit product zeker meer gebruiken van de zomer! Echt een topper.

2. Kiko Skin Tone Primer

Ik kon het bijna niet geloven. Er zaten wel 2 (!) Kiko producten in. Ik ben het meest verbaasd over de primer. Ik had er echt al mee in mijn handen gestaan in de winkel maar niet meegenomen. Inmiddels heb ik een goede primer van ELF maar deze ga ik dus zeker met veel plezier uittesten!

Kiko Smart Eye Pencil

3. Kiko Smart Eye Pencil.

Dit is een bruin oogpotlood met een crème textuur waardoor hij gemakkelijk zou moeten aanbrengen. Helaas is de mijne al bij eerste gebruik afgekraakt. Ik heb geen slijper omdat ik over het algemeen vloeibare eyeliner gebruik. Dus ik weet nog niet goed wat ik hiermee doe. Wel vind ik het super dat er 2 Kiko producten in de box zaten. Keep it up Happy Blue Box!

Benecos natural eyeshadow

4. Benecos Natural Eyeshadow.

Deze oogschaduw is 100 % natuurlijk! Goed om te weten voor de liefhebbers. Zelf kende ik het merk nog niet omdat ik niet echt bezig ben met natuurlijke producten. De 2 kleurtjes zijn wel speciaal. Het geel-achtige kleur is ideaal te gebruiken als highlighter want hij valt goed op. Het 2e kleur is groen. Wat goed bij mijn groene ogen past. Wel moet je hem met een vochtige penseel aanbrengen voor een intens resultaat. Met een droge penseel is het pigment niet zo opvallend.

5. Beauty Nail Set!

Beauty nail set

Uiteindelijk hebben we dan onze 5e verrassing! Een 18-delige manicure – en pedicureset. hierdoor was onze verpakking zo groot. Ik vind het wel super dat er zo’n set in zit. Ik kan me niet voorstellen dat ik dit al in een vorige box heb ontvangen.

beautynailset

De set bevat 2 druppelvormige eeltremovers, een vijl om je nagels te doen glanzen en een kleine boor met 10 verschillende boorkoppen. Hoe geweldig is dat laatste?!

beauty nailset

Ik verwacht geen professionele kwaliteit maar hoe cool is dit? Ik heb voornamelijk gelnagels dus met die vijl ben ik niet echt iets maar ik ga wel eens testen hoe die boor werkt. Daar ben ik zo nieuwsgierig naar!

De box werd vergezeld door een sjaaltje en door een menukaartje, zoals we ze gewend zijn van beautyboxen. hebben jullie interesse? Dan kunnen jullie de 3e box alvast bestellen op de Happy Blue Box website. De box kost maandelijks 19.95 EUR, wat wel prijzig is, maar nu weet ik waarom!

De oprichtster van de Happy Blue box werkt met nog enkel 1 ander familielid. Ze staan met 2 in voor zowel de aankoop van de producten als de marketing als de vormgeving van de boxen. Bovendien kopen ze nog al hun producten zelf. Vandaar ook dat er telkens full size producten in de box zitten in plaats van kleine staaltjes zoals de laatste tijd in vele beautyboxen. Ik vind het wel een pluspunt dat we 5 fullsize producten krijgen. Een 6e extra product kan een gekregen staaltje zijn maar ook daarover hoor je mij niet klagen.

Wat vinden jullie van deze box?

 

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23/07/2015 at 8:29 am

  Die Kiko primer lijkt mij erg handig

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  23/07/2015 at 9:27 am

  Zulke boxen zijn echt cadeautjes om te ontvangen, dat is het leuke eraan! Ik vind deze inhoud erg leuk zeg 🙂

 • Reply
  Withlovefroms
  23/07/2015 at 11:58 am

  Wat jammer dat het oogpotlood meteen is afgekraakt! Wel een toffe box! <3

 • Reply
  Saraya
  23/07/2015 at 1:36 pm

  Mooie inhoud 🙂
  X

 • Reply
  Petra
  23/07/2015 at 7:35 pm

  Ik vind het echt een heel erg mooie box, dit zijn echt kleine kadootjes aan jezelf…

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  24/07/2015 at 10:11 am

  Ik had deze box al voorbij zien komen, echt een hele leuk inhoud! Vooral leuk dat er 2 producten van Kiko in zitten! Wel weer jammer dat je potlood gelijk afbrak! Ik vind dat nagelsetje er ook wel heel cool uitzien!

 • Reply
  Inhoud Happy Blue Box - Juli 2015
  26/07/2015 at 10:56 am

  […] Marlayne van http://www.bymarlayne.nl Door Isabelle van lifestyleisabelle.wordpress.com Door Delphine van http://www.choupchoup.com Door Vanessa van […]

 • Reply
  Life is a Garden
  30/07/2015 at 9:49 am

  Ik ben het eens gaan opzoeken, want ik ken het concept niet.
  Mag ik er dan van uit gaan dat je een Happy girls box hebt ontvangen?
  Want je hebt blijkbaar ook een happy women 🙂

  • Reply
   Delphine
   03/08/2015 at 7:05 pm

   Thx voor je reactie! Dit is inderdaad de Happy girls box, voor de jonge huidjes ^^. Ik had eerst de Deauty maar die begon zo tegen te vallen dat ik eens iets nieuws probeerde.

 • Reply
  beauties
  30/07/2015 at 3:16 pm

  die boor is wel grappig 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge