Unboxing Happy Blue Box #6 November 2015

Bodycare

Hij is er weer! Het maandelijks momentje waar ik elke keer hard naar uitkijk! Ik heb het uiteraard over mijn zesde Happy Blue Box!

Deze maand verdient onze huid extra aandacht. November is best een saaie maand dus ik ben in ieder geval al blij dat deze box mijn maand weer spannend maakte!

Happy Blue box

Het eerste wat mij opviel met deze box was hoeveel hij woog! Hij is erg zwaar in vergelijking met de vorige boxen. Toen ik hem uit zijn verpakking haalde merkte ik dat de box bijna uitpuilde dus dat is in ieder geval al een goed teken. Bij het openen van de box had ik eerst het gevoel dat ik een Oil & Vinegar box had door de kleuren van de verpakkingen. Snap je wat ik bedoel?

Ik ken bijna geen enkel merk uit de box dus ik ben onbevooroordeeld!
Naar goede gewoonte begin ik met het product dat mij het meest kon bekoren.

CSC_7042

Gap – Body Cream

Deze cream ruikt enorm lekker. Hij ruikt zoet maar niet snoepgoed-zoet. Hij ruikt zoals zijn verpakking hem omschrijft “kruidig, sexy en wild!”. Deze cream zou mij een zacht gevoel moeten nalaten en bevat hydraterende ingrediënten. Deze komt perfect op tijd want mijn eigen body cream is op. De textuur is zeer dik en ik gok dat hij zeer royaal zal zijn voor mijn huid.  Ik heb perongeluk wat cream op mijn vingers gehad en nu ik dit bericht typ ruik ik deze cream constant. Heerlijk!

CSC_7016

Yardley – Lily of the Valley

Mijn kat trekt zijn neus op wanneer ik dit product op mij spray in zijn buurt. Ik gok dat hij geen fan is maar gelukkig hoeft hij het niet te dragen. Deze verfrissende bodyspray is gemaakt op basis van bloemen (meiklokjes, jasmijn, magnolia en geranium). Deze spray is inderdaad verfrissend op de huid maar ik ben niet zo’n fan van zware bloemengeuren. De jasmijn en de meiklokjes overheersen. Deze spray doet me trouwens denken aan de Cacharel Anaïs Eau de Parfum die niet bij mijn huid past. Wel ben ik heel blij dat er producten uit Engeland in onze box zitten en ik ken al iemand zeer blij zal zijn hiermee.

CSC_7044

Knayton Hall – Hand Wash

Goed nieuws voor de gevoelige huidjes! Deze hand wash is helemaal zeepvrij en dus erg zacht voor de huid. Ideaal voor de droge handen met kloofjes in de winter. Ik kan niet goed zeggen welke geur de hand wash heeft. Ik zou zeggen een typische zeepgeur met een vleugje bloemen. Ik vind het een enorm intrigerende verpakking. Het ziet er zeer mysterieus uit (en verdomd lastig te fotograferen!). Ik heb mijn handen ermee gewassen en tja, what can I say. Mijn handen zijn zacht en ruiken lekker, maar het is en blijft een handzeep en doet zijn werk.

CSC_7041

Tutti Frutti – Body scrub 

Aha, het product waardoor ik een Oil en Vinegar momentje kreeg! Het eerste wat mij opvalt is de scrub zelf. Een dikke vloeistof met spikkeltjes in. Speciaal! De scrub ruikt erg fruitig en heeft een harde korrel maar een zeer zachte gel. Ik vraag me af of hij inderdaad mijn dode huidcellen kan verwijderen. Ik heb hem eventjes gebruikt voor mijn handen en ze tintelen een heel klein beetje. De korrel is dus in ieder geval grof genoeg voor een masserend effect en mijn handen zijn nu zeer zacht. Bij deze scrub werd een scrubhandschoen geleverd.

CSC_7043

Heathcote & Ivory/ Morris & Co – Bath Crystals. 

Wederom een merk die ik niet ken. Deze badkristallen zijn gemaakt van natuurlijke mineralen. Een verwenning voor je zintuigen! Ik gebruik te weinig badzout omdat ik liever een badschuim gebruik maar ik ga deze toch eens uittesten want ze ruiken heerlijk!

Dit is echt een geweldige box! Ik kende geen enkel merk en ze komen bijna allemaal uit Engeland. Dit keer heeft Happy Blue Box mij echt kunnen verrassen met onbekende merken. Dat is tenslotte waarom we zo van beautyboxen houden is het niet?

 

Ben je benieuwd geworden naar de box? Dan kan je hem hier kopen voor 17.95 EUR per maand. Mocht je hem eenmalig willen dan kost hij 19.95 EUR. Ik ontvang hem nu al 6 maanden en ik ben tot nu toe elke maand nieuwsgieriger geworden naar de volgende. Happy Blue Box is zeer down to earth. Zonder poespas, duidelijk, vernieuwend en gaan erg ver om de service te leveren wat andere boxen niet doen in mijn ogen. Dus ja, op naar de zevende decemberbox. Ik hoop dat ze iets speciaals zullen doen voor de feestdagen.

Wat vinden jullie ervan?

 

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Sarahdise
    18/11/2015 at 10:37 am

    Haha, Oil & Vinegar-momentje! Ik zie het wel 🙂 De inhoud van deze box spreekt me eerlijk gezegd niet zo aan…

    • Reply
      Delphine
      18/11/2015 at 7:33 pm

      Ik snap dat zeker. Het duurt vaak ook een tijdje voor ik enthousiast ben over totaal onbekende merken omdat je ze nog niet zo goed kent.

  • Reply
    Eline
    18/11/2015 at 11:22 pm

    Wat een leuke box! En die producten zijn zo groot! Zijn ze full-size?

    • Reply
      Delphine
      20/11/2015 at 10:45 pm

      Staat er niet precies op. Ze zijn in ieder geval zeer groot dus ook al is het geen fullsize, het is toch al veel ^^

  • Reply
    Bianca
    18/11/2015 at 11:23 pm

    Hele mooie kleurrijke inhoud vooral 🙂

  • Reply
    Petra
    19/11/2015 at 5:11 pm

    Hij ziet er wel heel leuk en gezellig uit…logisch dat hij zo zwaar aanvoelde met al deze leuke producten

  • Reply
    Saraya
    19/11/2015 at 10:34 pm

    Wauw heerlijke inhoud 🙂
    X

  • Reply
    beautifulday4makeup
    20/11/2015 at 4:07 pm

    De douchescrub lijkt me tof

  • Reply
    Jana
    20/11/2015 at 10:41 pm

    Mooie inhoud! Lijkt me fijn om zo nieuwe merken te leren kennen 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge