Wat heb jij deze laatste week gemist?

Bodycare, Gezichtsverzorging, Make-up

Het nieuwe jaar is inmiddels al terug begonnen en ook ik ben terug in actie geschoten. Ook in 2016 ga ik verder met Choupchoup.com en blijf ik verbeteren en werken aan verschillende puntjes.

De laatste dagen zijn er een aantal reviews online gekomen en voor het eerste bericht van het jaar plaats ik ze graag nog eens in een klein overzichtje voor jullie!

Zet jullie schrap en blader met een heerlijk kopje thee door mijn blogposts!

Op 21 december kwam de Lush Buche de Noël op mijn blog. Dit is een supergoede gezichtsreiniger die zeer mild is voor de gevoelige tot gemengde huid.

buche de noel

Op 24 december 2015 kwam mijn toppertje van het jaar online, (helaas heb ik het pas zeer laat ontdekt!) de Rituals Oriental Body cream!

Deze cream blijft uren op mijn huid ruiken en bevat hele kleine shimmering deeltjes die niet zo hard opvallen.

Rituals body cream

De temperaturen beginnen te dalen en ik vrees dat het echt heel erg koud gaat worden vanaf volgende week (het moest er eens van komen). Ze voorspellen zelfs lichte sneeuw! Gelukkig hebben we de Yves Rocher kerstcollectie om het gezellig knus te maken! Dit bericht kwam online op 28 december!  

yves rochers kerst

Op 30 december kwam dan uiteindelijk het juweeltje van de maand uit, namelijk de All Nighter Setting Spray van Urban Decay!

Deze setting spray houdt je make-up de volledige dag en avond in bedwang! Ideaal op feestjes.

Urban Decay Setting Spray

Hoe waren jullie feesten? Al inmiddels bekomen? Zijn jullie ook klaar voor het nieuwe jaar of maakt het voor jullie niets uit? Vertel het mij allemaal!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  02/01/2016 at 12:05 pm

  Vind je die Kerstcollectie van Yves Rocher goed? Ik was mega enthousiast in de winkel, maar eenmaal thuis super teleurgesteld.. De geur verdwijnt binnen de eerste vijf minuten in mijn bad, en onder de douche ruik ik ook al quasi niets.. Echt jammer, want altijd al tevreden geweest over YR, maar nu ECHT niet!

  • Reply
   Delphine
   02/01/2016 at 1:09 pm

   Ai das wel stom. Ik heb dat niet eigenlijk. Misschien omdat ik zoveel betaalde dat het maar moet goed zijn! Haha. Gelukkig nieuwjaar trouwens!

 • Reply
  Petra
  02/01/2016 at 12:17 pm

  Wat een heerlijk artikel…De rituals bodycreme lijkt mij best wel heerlijk om te gebruiken, maar ik ben eigenlijk nog niet zo goed bekend met Rituals producten, moet ik dan toch maar eens toch een sgaan proberen

 • Reply
  beautifulday4makeup
  02/01/2016 at 7:01 pm

  Die bodycream van rituals lijkt me heerlijk

 • Reply
  Bibiane
  02/01/2016 at 9:52 pm

  Buche de Noel vind ik super leuk en ruikt ook heerlijk, alleen doet hij voor mij echt niks….Mijn gezicht voelt kei vettig aan nadien 🙁
  Die bodycream van Rituals is het eerste wat ik zie van Rituals waarvan ik echt een wow gevoel krijg…. 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge