Wat vind je in mijn douche?

Bodycare

Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe het er bij anderen aantoe gaat. Ik neus graag mee in hun leven, hun producten en hun dag routines. Het was dus wanneer ik op weg was naar mijn douche dat ik me bedacht: Laat ik nu eens wat meer van mezelf tonen! (Dit klinkt heel fout trouwens). Jullie kennen mij nog niet zo goed, jullie weten nog niet waar ik mij mee bezig houd, wat ik standaard staan heb in mijn douche en waarmee ik de koude maand februari trotseer. Vandaag licht ik een tipje van de sluier!

DSC_0635

Ik weet al wat jullie denken: Dit is niet spannend. En dat is waar. De koude maand februari staat voor mij in teken van voeden, voeden, voeden. Het is de tijd van het jaar voor kloofjes, droge huid en droog haar.  Ik zit momenteel in een no buy periode dus deze producten moeten eerst op.

DSC_0636

Wanneer ik in bad wil gaan gebruik ik de Energy Bubbles badschuim van de Rituals. Het ruikt heerlijk, schuimt goed en is zacht voor de huid. Rituals producten zijn zo fijn!

Voor mijn huid gebruik ik Dove Beauty Blossom. Ik ga zo blij zijn wanneer deze EINDELIJK op is. Ik kocht echt lang geleden 3 flessen van deze douchegel. Het was een Limited Edition, rook zo goed en stond in promotie. Dit is de laatste fles en ik wil nu eens iets anders beginnen gebruiken!
Ben ik tevreden van dit product? Ja, omdat hij mijn huid zacht maakt en nee, omdat de geur weg is vanaf je uit je douche stapt. Er zijn genoeg andere douchegels die wel blijven hangen wanneer je uit je douche gestapt bent.

DSC_0638

DSC_0641

Van links naar Rechts:

L’oréal Elsève Total Repair: Deze shampoo heb ik al even staan, van toen ik nog volop aan het zoeken was naar de geschikte shampoo. Ik heb heel droog haar (dat ik toen nog eens stijlde met een stijltang op 200 graden!) dat veel vocht nodig heeft. Deze shampoo is niet geschikt voor mijn haar.

Ik was mijn haar in drie rondes omdat het zo droog is en mijn shampoo niet direct schuimt vanaf de eerste keer. Voor de eerste ronde gebruik ik dus de Total Repair. Door deze goedkopere shampoo te gebruiken ‘ontvet’ ik mijn haar eerst. Dit zorgt ervoor dat mijn haar al wat zachter wordt en dat ik mijn dure shampoo niet hoef te verspillen. (budget tip!)

Daarna gebruik ik mijn Schwarzkopf Professional Repair Rescue. Dit is een shampoo die ik de groothandel koop. Het is een enorm goede vochtinbrengende shampoo. Mijn haar is niet damaged maar toch is deze supergoed voor mijn droge krullen. De shampoo ruikt nog eens heerlijk ook. Het nadeel is dat deze al gauw 14 EUR kost voor 250 ml, maar intussen ben ik al gewend dat ik iets meer moet betalen voor de beste verzorging!

Als conditioner gebruik in de Aussi Miracle Moist. Deze is niet te vinden in Brugge, ik weet zelfs niet of hij te vinden is in België. Dit is dé ontdekking geweest voor mij. Het enige product dat ik in de Kruidvat in Nederland kocht dat gewoon werkt! Dit product kan ik iedereen aanraden. De Miracle Moist lijn voedt enorm. Combineer de conditioner met de shampoo en je haar ruikt de hele dag naar zoete kauwgom. Ik combineer de shampoo en de conditioner deze maand niet, omdat ik de shampoo even beu ben. Ik wil om de zoveel tijd iets nieuws!

DSC_0648 DSC_0653

Als gezichtsverzorging gebruik ik dagelijks de It’s my beautiful Skin Day Cleansing Mousse van de Hema. Ik ben enthousiast over dit product en heb deze al besproken, zie hier.

Ongeveer 1x per week gebruik ik de Brightening Face Exfoliator van de Rituals. Een zachte gezichtsscrub met een fijne korrel. Heel aangenaam om mee te scrubben. Ik doe dit maar 1x per week omdat ik een normale huid heb. (Iets droger in de winter, iets vettiger in de zomer, maar dat is niet raar.)
Mocht ik deze dagelijks gebruiken dan heb ik elke dag een rode huid en dit is niet echt waarnaar ik op zoek ben.

Voila, zo ziet mijn douche routine er ongeveer uit. Ik zoek voornamelijk voedende producten uit om de winter mee door te komen. Ik ben al volop op zoek naar leuke lente producten, om het allemaal terug fleurig en kleurig te maken!

Kennen jullie sommige van deze producten al? Hebben jullie ook vooral nood aan voedende producten of heb je liever meer kleur in je douche? Laat het zeker weten!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  bymarlayne
  15/02/2015 at 11:18 am

  Leuk artikel 🙂

 • Reply
  Kimberly
  15/02/2015 at 12:41 pm

  Ik heb die douchegel van Dove ook, vind m zo heerlijk!!

 • Reply
  Tania
  15/02/2015 at 2:02 pm

  ik gebruik momenteel de Miracle Mooist shampoo en conditioner. Indd jammer dat deze niet in België te koop is want vind het wel een aanrader

 • Reply
  Sophie
  15/02/2015 at 5:23 pm

  Wat een apart artikel! Heel leuk! Ik heb onder de douche alleen shampoo, douchegel en een gezichtsscrub staan. Oeps, weinig haha

 • Reply
  indian2day
  15/02/2015 at 9:09 pm

  Leuk artikel. Rituals producten zijn zo fijn en ruiken echt heerlijk!

 • Reply
  robin
  15/02/2015 at 9:29 pm

  Energy bubbles wil ik ook denk ik! ik heb weinig producten voor in bad.

 • Reply
  Chahrazad
  16/02/2015 at 8:07 pm

  Product van Rituals is indd heerlijk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge