Yves Rocher Elixir 7.9 Shoplog

Bodycare, Make-up

Ik begin al direct met twee kleine biechten:

1. Ik heb, zoals sommigen op Twitter al hebben gelezen na een grote week mijn no buy periode van een maand verbroken. Yves Rocher, ik kijk naar jou, het is jouw schuld!

2. Ik vond Yves Rocher een merk voor oude vrouwen. Hun producten spraken me niet aan, hun parfums waren veel te natuurlijk en bloemig en ik was totaal niet overtuigd.
Tot ik hier en daar goede reviews begon te lezen over de Elixir 7.9 lijn en tot mijn collega vertelde dat ze een bestelling heeft gedaan met heel veel korting. Toen zijn mijn oren en ogen opengegaan en heb ik het er op gewaagd. De uitgebreide reviews volgen!

Voor vandaag presenteer jullie graag: mijn Yves Rocher Elixir 7.9 shoplog + mijn eerste indruk!

Yves Rocher elixir 7.9

CSC_1589

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede, voedende nachtcrème die wat duurder mocht zijn. Mijn goedkope Hema crème was oké maar voedde mijn huid enkel oppervlakkig. Ik kocht deze Elixir 7.9 nachtcrème voor alle huidtypes. Ik gebruik hem nu al 2 nachten na elkaar en mijn droge jeukerige plekken op mijn voorhoofd zijn volledig verleden tijd. De nachtcrème kost 36 EUR/50 ml, ik kocht het voor 19,90 EUR. Ik vind 36 EUR een goede prijs voor een nachtcrème die zoveel natuurlijke ingrediënten bevat.

CSC_1594

Naar deze twee producten was ik razend benieuwd! Ik had ook nog nooit een serum en roll-on gebruikt.

CSC_1592

Het Elixir 7.9 jeugdigheidsversterkend serum kan gebruikt worden onder je nacht- en dagcrème. Ik heb het al 2 dagen onder mijn nachtcrème gebruikt en ik merk dat deze combinatie een vettige laag op mijn huid achterlaat. Wanneer ik mijn gezicht ’s morgens reinig voelt het wel heel zacht aan. De vettige plekken zijn ook verdwenen.
Ik denk dat ik deze serum eerder als kuur voor een week of 2-3 ga gebruiken want hij is mij iets te royaal. Het serum kost normaal gezien 29 EUR, ik kocht deze voor 16.90 EUR/30 ml. Ik vind dit ook best duur voor een serum waarvan je niet weet of hij goed zal zijn of niet. Gelukkig heb je zeer weinig nodig hiervan om je gezicht volledig in te smeren.

Het serum kan ook gebruikt worden voor een jonge huid, om de huidsveroudering tegen te gaan. Ik heb het voor de zekerheid eens nagevraagd aan een verkoopster in de winkel toen ik iets anders wilde kopen en ze heeft dit ook bevestigd.

CSC_1591

De Yves Rocher Elixir 7.9 Oogroller voor jeugdige oogopslag heeft drie bolletjes die je huid masseren en verfrissen. Hoe cool is dat!
Dit product bevat een lichtgele gel die heel snel in je huid rond je ogen trekt en zorgt voor een jeugdige en energieke oogopslag. Hier zou ik al na een week al effect van moeten hebben maar ik vind het so far nog niet zo spannend. Ik heb natuurlijk ook nog geen rimpels maar hier en daar verschijnen al wat vage lijntjes. Wel is mijn rood en droog plekje onder mijn oog al bijna verdwenen! Ik heb namelijk al weken last daarvan en het ging met geen enkele crème weg. Ik ga deze dan ook blijven gebruiken en kijken of ik na een week of 2 resultaat heb. Dit product kost normaal gezien 23 EUR (is toch absurd veel voor 15 ml?) ik kocht hem voor 11.50 EUR.

CSC_1588

CSC_1587

Deze beauty is de Sexy Ultra Volume Mascara. Met een fancy borsteltje!
Doordat ik goede reviews las koos ik voor deze. Toen ik hem voor het eerst aanbracht had ik niet echt het wauw gevoel. Ik moest denk ik nog wat wennen aan het borsteltje want toen ik het een tweede keer deed was het resultaat al heel wat beter en waren mijn wimpers zichtbaar langer. Het is wel een strontvervelend spul om van je wimpers af te krijgen. Deze kost 17.90 EUR en ik kocht hem voor 8.90 EUR.

Doordat ik 35 EUR aan spulletjes had gekocht, kreeg ik een extra cadeautje. Ik kon kiezen uit allerlei producten of ik kon een onbekend cadeau kiezen van 18 EUR. Ik ben echt een sucker voor onbekende cadeautjes en boxen en wat nog allemaal dus koos ik ervoor om mij te laten verrassen. De keuze was dus aan Yves Rocher om iets te kiezen voor mij.

Toen vond ik dit in mijn pakketje:

CSC_1586

BB crème 6 in 1 MEDIUM.

Hier was ik eerst niet zo blij mee, want medium is over het algemeen veel te donker voor mij. Toen ik hem uitgetest had merkte ik dat dit kleurtje helemaal niet donker was. Het product past zelfs heel mooi op mijn huid. Momenteel heb ik nog een zware dagcréme maar naar het begin van de zomer toe, wanneer ik geen voedende crème nodig heb ga ik deze BB cream met veel plezier gebruiken! Dit product kost 18 EUR. Nu te koop voor 8.95 EUR.

Ik heb dit online besteld en was heel erg tevreden van de service. Ik bestelde het op dinsdagavond en het kwam donderdag al aan op mijn adres! Super!

Ik weet niet of ik zoveel producten zou gekocht hebben moest er geen korting geweest zijn. Ik betaalde nu 57.20 EUR (ik vond nog ergens online een kortingscode en heb dus 5 EUR van de prijs kunnen doen, oeps sssst!) en kreeg dus bovenstaande items. Normaal gezien zouden die artikelen + cadeau  123.90 EUR kosten (!!). Is echt heeeeel erg veel. ik kocht het dus voor minder dan de helft. Ik heb hier echt wel een batje gedaan!

Zouden jullie hier zoveel geld voor neertellen? Indien jullie overtuigd zijn kan ik jullie aanraden snel te handelen want ik weet niet tot wanneer ze kortingen geven.

 

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe lay-out? Het blijft nog altijd in mijn eigen stijl dus er is niet superveel veranderd. Wel is het romantisch en vrouwelijk, zonder veel tralala. Het is een beetje straight to the point, net zoals ik, niet?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14/04/2015 at 7:51 am

  Wat leuk dat je zoveel hebt kunnen ‘besparen’ op de totale prijs.

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  14/04/2015 at 7:56 am

  Leuke aankoopjes! Ik ben erg benieuwd naar dat serum van Yves Rocher, die schijnt heel goed te zijn! Ik vind je lay out heel mooi inderdaad! 🙂

 • Reply
  Karen
  14/04/2015 at 1:09 pm

  Ik vergeet dit merk altijd. In Amsterdam heb je er een winkel van. Misschien ook maar eens wat van proberen, heb van het pr bureau wel laatst een fijne lipgloss gekregen.
  Ik vind de nieuwe lay out heel mooi. Lekker clean! Hou ik van!

 • Reply
  Tania
  14/04/2015 at 2:40 pm

  Je hebt inderdaad een serieuze korting gehad. Je nieuwe lay-out is heel leuk.

 • Reply
  Beautyjuf
  14/04/2015 at 3:50 pm

  Ai..! Jammer dat het niet gelukt is om je aan de no buy te houden, maar zie zulke prachtige producten maar eens te weerstaan. Ik zou dat ook niet kunnen! Wat tof dat je zoveel korting hebt gekregen!

 • Reply
  bymarlayne
  14/04/2015 at 5:45 pm

  Wat een mooie producten heb je besteld! Ik snap wel dat je het niet kon weerstaan met zoveel korting!

 • Reply
  Kim
  14/04/2015 at 7:48 pm

  Wat een super mooie producten allemaal! Heerlijk met die korting, een groot verschil.. haha!

 • Reply
  beauties
  14/04/2015 at 8:53 pm

  serieus de moeite 🙂

 • Reply
  Petra
  14/04/2015 at 9:37 pm

  het klinkt heel erg prettig in gebruik,zelf gebruik ik graag Yves Rocher…Yves rocher heeft vaak heel aantrekkelijk kortingen en leuke kadootjes bij de aanbieding, je zult zien als je tevreden blijft ga je er ook meer op letten…veelplezier va je fijne producten…( gaat echt lukken, dat weet ik zeker)

 • Reply
  Bianca
  15/04/2015 at 12:13 am

  Leuke en eerlijke review! Ik denk dat YR goed is in het gevoel geven dat je een koopje deed maar alsnog zijn het verre van budgetproducten. Hun parfums vind ik zelf wel erg lekker 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15/04/2015 at 9:43 am

  Die 7.9 producten doen me echt ENORM hard aan de Polyphenol lijn van Caudalie denken :-O

 • Reply
  Michaela
  15/04/2015 at 11:05 am

  Wat een hoop nieuwe en mooie items van Yves Rocher!

 • Reply
  Natasja
  15/04/2015 at 12:07 pm

  Hm, interessante producen zeg! Ik moet zeggen dat ik nu wel erg benieuwd ben naar die oogrollen en het zelf ook wil proberen xD Jammer alleen dat die best prijzig is.

 • Reply
  Lisa
  15/04/2015 at 2:40 pm

  Yves Rocher is erg fijn, maar die kortingen slaan nergens op. Elke dag krijg ik weer mails van: spectaculair voordeel of minimaal 60%. Het probleem is dat ze werkelijk ALTIJD korting hebben, check het maar eens een maandje. Ze verkopen nooit iets voor de ‘ normale ‘ prijs. Toch vind ik het wel een erg fijn merk, alleen die kortingsverhalen slaan een beetje nergens op 😉

 • Reply
  Kirsty
  15/04/2015 at 5:01 pm

  Ik moet zeggen dat je mij wel heel nieuwsgierig maakt naar de producten! Zelf heb ik nog niet eerder bij Yves Rocher besteld of in de winkel gekocht, maar mijn moeder deed dat vroeger wel eens.

 • Reply
  Jana
  15/04/2015 at 6:27 pm

  Jammer van je No buy, maar deze mooie producten van Yves Rocher zou ik ook niet kunnen weerstaan en al zeker niet met die korting ^

 • Reply
  Yanna
  19/04/2015 at 7:15 am

  Ik ben een supergrote fan van de elixir producten! Gebruik ze bijna dagelijks!:)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge