Oolaboo Oil Control Day & Night cream

Dierproefvrij, Gezichtsverzorging

Op de Estetikabeurs maakte ik kennis met Oolaboo. Het is een natuurlijk en volledig dierproefvrij merk die zowel schoonheid vanbuiten als vanbinnen promoot. Het natuurlijk merk intrigeerde mij meteen! Speciaal voor jullie (en een beetje voor mezelf) mocht ik de Day – and Night Corrective Nutrition cream uittesten!

Oolaboo Day and nightcream

Deze crème vermindert zichtbaar onzuiverheden en verwijderd dode huidcellen. De huid ziet er na gebruik stralend en fris uit. Acné vermindert en de huid is gehydrateerd. Het klinkt allemaal zeer goed hé! Met mijn gevoelige huid had ik een voedende en zachte variant nodig. Deze crème is enorm zacht! Na het reinigen breng ik dit product aan op mijn gezicht en het trekkerig gevoel verdwijnt. Mijn roze wangetjes worden terug helemaal zacht en mijn huid ziet er gewoon heel erg goed en fris uit! Na mijn oude Clinique dagcrème had ik niet verwacht dat dit product ook zo goed zijn werk ging doen.

Oolaboo package

De verpakking is heel erg clean, simpel en mooi! De tube doet me een beetje denken aan Rituals producten, vind je niet?

Oolaboo

ingredienten oolaboo

De crème ziet er uit zoals de meeste crèmes en ruikt vrij geparfumeerd. Ik vind het een heerlijke, ietwat oosterse geur. Is dit een goede omschrijving? Wat deze crème anders maakt is dat hij volledig natuurlijk is (je zou het zelfs kunnen opeten als ik de verkoopster mag geloven) en daarom smeert hij minder gemakkelijk uit. Hij is best stroef waardoor ik in het begin teveel gebruikte. Inmiddels ben ik de materie al gewend en kan ik het gemakkelijker verdelen. Dit kan een turn off zijn in het begin maar ik zou toch echt proberen door te zetten!

CSC_0297

En dan hier nog eens de crème. Zoals je ziet, een gewone crème als een ander. Maar wat een wondermiddeltje!

Ik ben enorm tevreden met deze crème. Mijn huid absorbeert de crème volledig en alles wordt zacht. De crème zorgt erovor dat mijn huid kalmer is na het reinigen. De crème kan ook ’s nachts gebruikt worden maar dat vind ik persoonlijk niet zo leuk. Van mij mag het iets dikker en meer voedend.

Deze dag- en nachtcrème kost 62.50 euro. Wat heel duur is voor 50 ml dagcrème. Deze prijs zou mij persoonlijk wel tegenhouden een nieuwe te kopen. Zeker ook omdat je met een tube lastiger kan doseren dan met een potje. Een potje is dan weer minder hygiënisch maar toch heb ik dat liever qua verpakking. Aan de andere kant: je krijgt wat je betaalt. De kwaliteit is er naar. Ik ga zowieso deze opgebruiken en dan zie ik nog wel verder of hij echt zoveel beter is dan mijn huidige Clinique dagcrème, die zo’n 15 euro goedkoper is…

Voor meer info omtrent Oolaboo (Ze hebben ook shampoo, super foodies, parfum, kaarsen, etc..) kun je zeker eens een kijkje nemen op de Oolaboo website!

Kenden jullie Oolaboo al? Zijn jullie ook fan van natuurlijke cosmetica?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  10/04/2016 at 10:11 am

  Moet eerlijk zeggen dat het merk me enorm intrigeerde op de beurs! Ik kende Mii al van de make-up producten, maar OOLABOO kende ik enkel van ‘te lezen’ .. Ik was trouwens – hoe kan je ’t raden – het meest van al benieuwd naar die geurkaars/bodymassagelotiondingens!

 • Reply
  Amy
  10/04/2016 at 11:08 am

  Ik heb al zoveel over het merk gehoord maar ik heb het nog niet geprobeerd! Deze crème ziet er alleszins al goed uit en ik vind: als het écht een goed product is dan neem ik de prijs er graag bij. Liever een goede duurdere crème dan talloze goedkopere potjes die weinig voor je huid doen 😀

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10/04/2016 at 1:32 pm

  Ik heb staaltjes geprobeerd van dit merk en ik was er heel blij mee. Misschien dat ik nog wel full-sizes koop!

 • Reply
  Jolanda
  10/04/2016 at 10:32 pm

  Ik ken het merk nog niet, maar wat een mooie verpakking zeg!!

 • Reply
  Tania
  11/04/2016 at 12:52 pm

  Kende dit merk totaal niet. Klinkt wel goed.

 • Reply
  Bianca
  12/04/2016 at 1:44 pm

  Ondanks de hoge prijs ben ik toch wel heel benieuwd, het klinkt wel erg goed 🙂

 • Reply
  Jana
  14/04/2016 at 4:40 pm

  Ik heb hier nog staaltjes liggen maar ik moet ze nog eens proberen. Ik heb eigenlijk niet echt een probleemhuid of gevoelige huid dus voorlopig gebruik ik nog vrij basic skincare.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge