Yves Rocher Hydra Végétal

Gezichtsverzorging

Een pareltje in mijn badkamer is de Hydra Végétal lijn van Yves Rocher. Ik had eerder een dagcrème van deze lijn, maar nu deze op is blijf ik de scrub en het masker gebruiken. 

Hydratatie, hydratatie, hydratatie

Mijn droge en licht gevoelige huid kan niet zoveel hebben. Scrubben mag ik maximum 1 keer per week doen.  Het masker zou je 2x per week mogen aanbrengen, maar ik doe het meestal 1x per week.
 
Het goede aan deze verfrissende scrub is dat hij miniscule bamboekorreltjes bevat, waardoor de huid nadien niet geïrriteert wordt. Ik breng het aan op een vochtige huid en masseer de scrub in tot de meeste korreltjes opgelost zijn. Nadien trekt mijn huid niet en net daardoor vind ik het zo’n fijne scrub om te gebruiken. En voor ik het vergeet; hij ruikt nog lekker ook! Hieronder op de foto de scrub op mijn vinger. Die scrub deeltjes in de gel zijn echt tof. De scrub bevat geen parabenen en geen minerale olie.

Het intense hydratatie masker mag je 2x per week op je gezicht aanbrengen. Je laat hem 5 minuten intrekken en idealiter haal je nadien het overtollige crème weg met een watje. Hij zou dus voor de rest van de dag op je huid moeten blijven liggen, maar dat vind ik niet zo fijn. Bij mij is hij na 5 minuten al volledig ingetrokken, maar toch was ik hem terug af zodat ik mijn eigen dagcrème die ik gewend ben kan aanbrengen. Het masker is voor 90% natuurlijk en bevat geen parabenen en geen minerale olie. 

De crème is heel licht en wordt uiteindelijk doorzichtig tijdens het uitsmeren. Het is dus geen masker die hard of droog wordt op je huid. Het trekt gewoon soepel in. De huid wordt intens en langdurig gehydrateerd. Ik heb na dit masker ongeveer 2 tot 3 dagen resultaat. 

De crème kost 13,90 euro voor 57 ml. De scrub kost normaal ook 13,90 maar staat vaak in promotie zodat hij nog maar 6,00 euro kost. Je vindt Yves Rocher hier.

Welke lijn vinden jullie het beste? 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge