Unboxing Deauty Februari 2015

Haarverzorging, Make-up

Crazy nights make the best memories!

Sinds januari 2015 ben ik opnieuw een Deautista geworden. Ik had alles stopgezet wegens teleurstellende en saaie boxen. Toen in januari was er weer een promotie en vooruit, waarom niet! Ik ontving de Deautybox van januari en vond hem maar zozo. Nu heb ik de box van februari, die volledig in het teken stond van party en flawless looks. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben ervan.

DSC_0146

Ziet er niet slecht uit hé!

Ik was wel een beetje geschrokken van het gewicht. De doos was zooo licht ik begon al te panikeren dat er weer oogschaduw mono’s gingen inzitten!

CSC_0157

DSC_0154

Een 2ml lipgloss/lipstick van Shiseido. YES! Ik had nog niets van Shiseido en dat merk stond op mijn verlanglijstje. Ik ben wel te vinden voor rode lippenstift dus ik ben benieuwd wat deze zal geven.

DSC_0168

“Gouttes Bleues”van Opticalm lijkt op het eerste zicht misschien een vreemd product voor in een Deautybox.  Well no shit Sherlock! Dit is zowat het meest vreemde dat we konden krijgen. Blauwe oogdruppels. Ik durf ze niet te gebruiken. Grotendeels omdat ik echt niet hou van water in mijn ogen en ook omdat HET BLAUW IS!! Oogdruppels voor mensen zonder bril of oogontsteking is raar, maar hey, als visagisten en fotografen er bij zweren, wie ben ik om het in vraag te stellen!

Nu, toen ik de productomschrijving gelezen had was ik al wat bijgedraaid. Ik ben benieuwd of het helpt tegen vermoeide ogen. Je ogen zouden witter moeten worden en hun glans terugkrijgen.. Ik vind het maar een beetje homeopatisch klinken.  Dit is trouwens een full size!

DSC_0177

Ik ben hier heel benieuwd naar. De verpakking ziet er zo leuk uit en ik had al gehoord van So Susan, maar nog geen product kunnen kopen.
Ik heb geen corrector voor onder mijn ogen dus deze zou van pas kunnen komen, ik denk dat het mijn kleurtje is. De bronzen primer zal ik hoogstwaarschijnlijk niet gebruiken omdat hij zeer donkter lijkt, maar zeg nooit nooit! Een fullsize van 15.66 EUR!

DSC_0190

Hier was ik een klein beetje sceptisch over. Het is een anti-aging nachtcrème van Nuxe.
Toen ik de productomschrijving las was ik wel al iets meer over de schreef getrokken want het zou anti-aging bestanddelen bevatten maar toch.. Als 23 jarige wil je niet denken aan anti-aging crème. Maar goed,  ik heb deze vannacht uitgetest en wauw! Hij ruikt heerlijk, trekt goed in mijn droge plekken op mijn voorhoofd, maar bleef rond mijn wangen en kin toch wel lang vettig op mijn huid liggen.  ’s Morgens was het vettig gevoel weg. Mijn huid was zacht, droge plekken waren weg en ik zag er inderdaad flawless uit! Ik vond het al spijtig om het weg te wassen. Wat een verschil met mijn Hema nachtcrème. Is geen eerlijke vergelijking maar de enige die ik nu kan maken.

DSC_0196

DSC_0197

Hier ben ik nog het meest blij mee! De Kérastase Elixir Ultime die ik gekozen had! We hadden de keuze uit verschillende productjes zoals een Kérastase conditioner, Elixir Ultime of een Gilette Venus pocketformaat. Ik heb dus een staaltje van een haar olie die in full size 41 EUR waard is. Ik gebruik trouwens veel Kérastase producten dus ik kan alleen maar blij zijn met deze.
Het was tof dat ze ons lieten kiezen per mail naar waar onze voorkeuren gingen. Aan de andere kant was het wel suf dat je minder dan 24 uur had. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen elke dag naar hun mail kijkt.

Hoe dan ook, ik ben tevreden. Er zitten nieuwe producten in en producten die niet vaak voorkomen. De box is inderdaad volledig party proof en ik kan niet wachten om deze nieuwe dingetjes uit te testen.

Waren jullie tevreden over de box? Wat vind je van deze?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24/02/2015 at 9:45 am

  Deauty 🙂 Ik kreeg hem gisteren ook. Ik probeer zaterdag mijn unboxing online te zetten. Ik wierp al een kleine glimps in de box en ik vermoed dat ik een ander nuxe product kreeg

 • Reply
  Sarahdise
  24/02/2015 at 10:30 am

  Best een leuke box deze maand. Die blauwe druppels lijken me een beetje scary maar wel fascinerend. Laat weten wat je ervan vond! Ik heb via Prettybox een aantal So Susan producten geprobeerd (oogschaduw en blush-stick) en vind het eigenlijk een vrij crappy merk. Maar ik duim voor Wonderlight! 🙂

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  24/02/2015 at 8:11 pm

  Mooie inhoud! Ik ben heel benieuwd naar dat product van Kérastase en naar die corrector 🙂

 • Reply
  www.jouvence.nl
  24/02/2015 at 9:17 pm

  mooie inhoud ♥ de oogdruppels zou ik ook nier durven te gebruiken, inderdaad een raar product xx

 • Reply
  peggy timmermans
  24/02/2015 at 9:39 pm

  De “Gouttes Bleues”van Opticalm koop ik al een paar jaar telkens als ik in FR ben, ik hou er erg van en het versterkt de blauwe kleur van mijn ogen!

 • Reply
  beautiesatwork
  25/02/2015 at 12:12 am

  die oogdruppels vind ik maar raar :p

 • Reply
  Femke Steketee
  25/02/2015 at 1:02 am

  Oh wauw, de Kerastase olie gebruik ik al jaren en ik kan niet zonder. Daar ga je vast heel blij mee zijn, wonderspul! x

 • Reply
  Dreamtobeauty
  25/02/2015 at 7:19 am

  Ik ken deze beautybox nog helemaal niet, maar er zitten zo’n leuke producten in, vooral dat laatste lijkt me inderdaad erg fijn!

 • Reply
  Jana
  25/02/2015 at 8:07 pm

  Oeeh wat een fijne inhoud is dit 😀 x

 • Reply
  Beauty Treasures
  26/02/2015 at 1:02 pm

  Leuke inhoud! Ik ben eigenlijk het meest benieuwd naar die oogdruppels haha.

 • Reply
  kim
  26/02/2015 at 8:26 pm

  Ah wat leuk! Ik vind het zo verleidelijk om ook een abonnement op een van de vele beautyboxen te nemen, maar ben bang dat er allemaal items in zitten die ik niet gebruik!

  • Reply
   delphinedebrouwer
   26/02/2015 at 8:34 pm

   Het is inderdaad een gok die je neemt. Ik was al vaak teleurgesteld!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge