Action geurkaarsen!

Lifestyle

Er is niets gezelliger dan een brandende kaars op tafel terwijl je naar een leuke film kijkt. Het leven is zo druk, we hebben verplichtingen en soms vergeten we gewoon om te genieten van elkaar en van romantische avonden.

Dat ik hou van geurkaarsen is geen nieuws, maar het is wel lastig om goede geurkaarsen te vinden die zich niet enkel beperken tot een meter rondom de tafel. Ik heb deze dan ook gevonden aan een goedkope prijs!

DSC_5559

Meet the Action geurkaarsen! Mijn nieuwe gangmakertjes. Ik was aan het zoeken naar kaarsen die lang genoeg kunnen branden en deze branden 37 uren! Bij ons kan 1 kaars dus een grote week mee.

Er zijn verschillende geuren maar ik heb bosbes (rood) meegenomen en vanille. De 3 kaarsen met bosbessen zijn nu na 3 weken bijna op dus ga ik aan de vanille beginnen. Waarom zijn deze kaarsen anders dan de meeste kaarsen? Wel, deze kaarsen ruik ik doorheen de volledige woonkamer en gang! Vanaf ik ons appartement binnenkom ruik ik die kaars, ook al staat hij niet aan. Geef toe, dit is toch wat we willen?

DSC_5555

Deze kaarsen heb ik voor ongeveer 3 EUR gekocht en ze waren het dubbel en dik waard! Ik heb momenteel ook een andere kaars van de Ikea staan die ik dus totaal niet ruik tenzij ik erboven hang met mijn neus en die was veel duurder! Ik wil mijn geld terug. Nu.

Er is wel 1 nadeel aan deze kaarsen en dat is dat ze enorm stinken vanaf je ze dooft. Ze roken veel en de geur gaat tot aan de slaapkamer soms. Gelukkig kan ik er wel mee leven maar ik had het leuker gevonden als ze net zoals andere kaarsen doven en slechts een klein beetje roken. Ahja, can’t have it all..

Ik weet dat veel van jullie zweren bij Yankee Candles maar deze zijn ook geweldig en veel goedkoper! Gaan jullie het eens proberen?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  07/09/2015 at 8:02 am

  Wat tof dat je deze zo goed ruikt.

 • Reply
  Michaela
  07/09/2015 at 8:54 am

  Voor die prijs kun je ze altijd eens proberen 😉 Klinkt goed, alleen jammer dat ze zo stinken vanaf het moment dat je ze dooft.

 • Reply
  Lonneke
  07/09/2015 at 11:03 am

  Ik ben ook gek op geurkaarsen. Maar vorig jaar had ik een incident met een kaar product van de Action, dus ik koop liever dan een duurder variant. Alles vloog bij mij in de brand, heel eng.

  • Reply
   Delphine
   07/09/2015 at 1:01 pm

   Oh nee. Maak mij maar bang! 😀

 • Reply
  Petra
  07/09/2015 at 11:41 am

  het klinkt fijn dat ze zo heerlijk geuren, alleen jammer dat ze zo stinken als ze doven….nu vind ik dat toch wel snel met kaarsen en gebruik daarom van die kaarsen houders met een dekseltje…jammer genoeg passen niet alle kaarsen erin…

 • Reply
  Nesrin
  07/09/2015 at 5:45 pm

  Ik heb een hetzelfde model kaars maar dan roze van de Action en deze stinken niet na het doven.

  Ideaal goede en goedkope geurkaarsen 😉

 • Reply
  Saraya
  07/09/2015 at 8:58 pm

  Oo klinkt fijn! Ik ga ze zeker zelf ook eens proberen 🙂
  Dankjewel voor de tip! X

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  10/09/2015 at 12:06 pm

  Ik heb heel wat geurkaarsen van verschillende merken geprobeerd, maar die van Yankee Candle zijn echt mijn favoriet! Veel kaarsen ruik je gewoon niet goed genoeg (inderdaad die van Ikea ook niet) maar die van Yankee Candle zeker wel! 🙂

 • Reply
  Bibiane
  13/09/2015 at 7:49 pm

  Ze zijn inderdaad heerlijk 🙂 Ik ga eens een kaarsendover proberen. Heb het stank probleem na het doven ook en ik heb ergens gelezen dat dit zou werken….

 • Reply
  Vicky
  15/09/2015 at 2:33 am

  Op naar de action :p Ik ben ook al lang op zoek naar goede geurkaarsen, die van de ikea zijn inderdaad niet sterk genoeg. En vermits ik een studio heb van 1 ruimte, zullen deze direct heel mijn “huis” vullen :p

 • Reply
  Christel
  18/09/2015 at 9:48 am

  Ik zat van de week nog te denken het wordt wel weer tijd om een lading kaarsen aan te gaan schaffen. Wat een heerlijke budget tip is dit! Ik ga ze zeker proberen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge