Choupchoup in een herfstjasje!

Lifestyle

De zomer heeft officieel zijn koffers gepakt en is vertrokken. Gelukkig heeft hij gisteren nog een hele mooie, warme dag nagelaten! Nu de herfst officieel binnengekomen is (wat ik stiekem minder leuk vind maar bon) heb ik besloten om Choupchoup in een nieuw jasje te steken.

autumn-choupchoup

Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen grote fan ben van de herfst. Het enige mooie aan de herfst zijn de blaadjes die vallen en de supermooie foto’s die je kunt maken in het bos. Maar that’s is. Het is hetzelfde als het begin van de lente. Het is niet warm en het is niet koud. Het is niet droog maar ook niet nat. Net zoals de herfst.

Neenee, geef mij maar de winter! Winterse temperaturen en koude maar gezellige avonden onder een dekentje met warme chocolademelk. Kerstmarkten, feestdagen, Sinterklaas en alles wat erbij hoort, inclusief schandelig grote proporties chocolade. De winter is tenminste consequent en zegt “Whatever, I do what I want..” terwijl de herfst heel stiekem achter een muurtje schuilt om dan keihard in je gezicht te waaien! Haha.

Tot daar mijn speech over waarom ik eerder verlang naar winter dan naar de herfst. En tot daar mijn mededeling over een nieuw thema, want daar ging dit bericht tenslotte om. Niet?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Iris
  21/09/2015 at 10:14 am

  Aaah de blaadjes! Zo leuk, heb er ook al volop mee gefotografeerd 🙂

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  21/09/2015 at 5:11 pm

  Ik ben heel benieuwd naar ‘dat nieuwe jasje’ hihi 😉

 • Reply
  Saraya
  21/09/2015 at 9:45 pm

  De herfst is zo heerlijk, kaarsen aan s’avonds lekker onder een plaid met een heerlijke warme chocomelk heerlijk vind ik het!
  X

 • Reply
  Petra
  22/09/2015 at 5:02 pm

  wat een leuke omschrijving heb je bedacht over de herfst…eigenlijk vind ik alle seizoenen wel iets heel bijzonders hebben, net als dat ze ook allemaal nadelen hebben…op naar de winter dan maar….

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  23/09/2015 at 11:47 am

  Ja helaas is de zomer weer voorbij en de herfst begonnen…. En dat is ook meteen goed te merken met al die regen! Maar lekker knus binnen zitten terwijl het buiten regent vind ik dan wel weer heel erg lekker en gezellig! 🙂

 • Reply
  peggy timmermans
  28/09/2015 at 11:52 am

  Ik tel nu al af… not 6 maanden tot de lente, ik zou willen dat herfst en winter niet bestonden!

 • Reply
  Annelies
  14/10/2015 at 9:47 pm

  Hoe ouder ik word, hoe meer ik de herfst begin te appreciëren. Lang leve de zachte dekentjes!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge