Hunkemöller meets blogger Ann-Kathrin Götze.

Andere, Lifestyle

Dames, het is gebeurd. Ik ben een mama geworden op 17 september 2019!

Met deze noot wil ik alvast even dit bericht inleiden. What a hell of a ride! Een flink kereltje die ons laat beseffen wat we al die tijd gemist hebben.

Natuurlijk mag ik niet vergeten dat ik als mama zijnde ook nog steeds een vrouw, individu, echtgenote ben. Gelukkig heeft de Hunkemöller een hele mooie lingerie lijn die mij hier aan helpt herinneren.

Het is niet de eerste keer dat Hunkemöller met een blogger samenwerkt. Denk maar aan Anna Nooshin (Nederlandse influencer) of Pamela Reif.

Vaak zijn deze collecties net iets anders en specialer dan de huidige collecties die vaak in hetzelfde patroon terugkeren. Wel dames, deze collectie is echt af!

Ann Kathrin Götze heeft een speelse en vrouwelijke collectie ontworpen voor de Hunkemöller. Het Duitse model en influencer inspireert velen op het gebied van fashion, beauty en fitness.
Een van de idealen van de blogster is verwerkt in de collectie: There is something for everybody! Voor elke vrouw, maakt niet uit welk lichaam of welke vorm zit er iets moois en sexy tussen!

Haar man, voetballer Mario Götze ontwierp 3 bijpassende boxershorts waarvan de opbrengst naar ‘kids for life’ gaat.

Laat ik alvast een aantal van mijn favoriete setjes tonen!

Overtuigd? Ga dan zeker naar Hunkemöller om de collectie te bekijken! Ps. momenteel loopt er een actie, 2e bh aan halve prijs of 3e bh gratis!

Wat vinden jullie van deze collectie?

Previous Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge