Ladies@themovies : 50 Shades of Grey!

Lifestyle

Gisterenavond was het dan zo ver : 50 Shades of Grey!

201501080726-1_al-30000-vrouwen-hebben-ticket-voor-fifty-shades-of-grey
De Kinepolis organiseerde zoals elke maand een Ladies@themovies avond. Voor de mensen die het concept nog niet kennen: 4-5 cinema zalen vol met ladies terwijl de cinema zelf volledig gedecoreerd is voor de gelegenheid. Er zijn verschillende standjes zoals de Upperware@home, een organisatie die homeparty’s organiseert, voor en door vrouwen. Ze brengen zinnenprikkelende voorwerpen mee en bespreken allerlei pikante speeltjes zodat je met je vriendinnen een avondje kunt blozen en praten over de partners etc.  Benieuwd naar de foto’s en de review?


20150212_185228

Zoals je op de foto kunt zien, je hebt verschillende pikante voorwerpen zoals zweepjes, massage artikelen etc. Je kunt tijdens Ladies@themovies meedoen aan de wedstrijd. Net voor de film begint trekken ze een naam uit de doos en die persoon wint dan het pakket. Een leuke toevoeging. Zeker op zo’n avond.20150212_185240

Er was ook een Mr. Grey aanwezig waarmee je een foto kon nemen via Sharingbox. Normaal gezien had ik een veel betere foto omdat de foto naar mijn mailadres ging verstuurd worden, wat dus niet gebeurd is. Dus moeten we het hier maar met deze foto stellen.
Dit zijn mijn zus en ik met onze Mr. Grey.

DSC_0478 Het is wel een klein beetje awkward. Je staat dus in de rij, uiteindelijk is het aan jou, zeg je niets tegen die jongen, trek je een foto en ben je weg. Ik vind zoiets altijd geforceerd maar voor de gelegenheid en deze blog heb ik het toch maar gedaan. Het is wel eens een leuk aandenken.

Je kon er genieten van een glaasje cava en allerlei hapjes, zoals deze originele maar  erg onsmakelijke cupcakes.

20150212_191317Geef toe, het is origineel maar het ziet er niet uit. Zo’n grijze toef op die cupcake.

Om 20 uur gingen we richting de zaal en zagen we dit cadeautje op onze zetel liggen.

20150212_193511

Do I need to say more?

Tijdens de reclame voor de film kwam Kaat Bollen in beeld die ons uitlegde hoe we het pluizige zweepje moesten gebruiken. Het werd super ongemakkelijk voor iedereen toen ze opeens vertelde dat we het bij onze vriendin naast ons moesten uitproberen. Er moest gekozen worden wie de onderdanige ging zijn die ‘gestreeld zou worden’. Die persoon moest dus met haar handen op haar rug zitten en de ander moest met dat zweepje over de ander haar gezicht strelen. Seriously, ik was daar met mijn zus.. Ik kan je vertellen hoe ongemakkelijk het was. Ik heb geen enkel fluffy zweepje uit de verpakking zien gaan dus ik denk dat niemand echt te vinden was voor het idee.

Uiteindelijk rond 20.45 ofzo begon de film en ik moet zeggen dat ik er van genoten heb. Ik heb de boeken niet gelezen dus ik had geen grote verwachtingen. Ik vond onze Mr. Grey enorm sexy dus die opzet was in ieder geval geslaagd. Oké, de film is soft. Er is veel naakt te zien en je hebt niet veel verbeelding nodig om te weten wat er gaande is maar hij is soft. Ik kan me voorstellen dat mensen wel meer verwachten en teleurgesteld zijn met het resultaat als er in het boek keiharde scènes te vinden zijn.

Bij het verlaten van de zaal kregen we nog een goodiebag mee. Daar was iedereen het meest nieuwsgierig naar. Normaal gezien kost zo’n avond 15 EUR. Nu kostte de avond 20 EUR omdat onze goodiebag aangepast was aan de avond.

Ik moet zeggen dat mijn zin in de avond totaal over was toen ik die zak in mijn handen kreeg. Benieuwd? 

 DSC_0455Inderdaad. Jullie zien het goed. Vanille pudding en wasmiddel.. Er was OPNIEUW een shampoo van Schwarzkopf. Die zat er de vorige maand ook in dus ik heb nu 2 flesjes. En er zat ook iets van die lijn in de Deautybox van Januari 2015 dus ik heb het vermoeden dat ze die shampoo aan de straatstenen niet kwijt geraken.

DSC_0470dan hebben we verder een hele hoop reclame en kortingsbonnen.

DSC_0474

DSC_0472

En dan een selectie van de “ondeugende” dingetjes in de goodiebag:

DSC_0468Een blinddoek van Coca Cola Light. Yes, heel sexy. Echt. Een fluffy zweepje, ideaal om het stof eens af te doen tussen mijn radiatoren, ik kom daar nogal moeilijk bij. Plastieken handboeien, die kun je waarschijnlijk ook in de carnaval winkel vinden voor een halve EUR en een munt massage staaltje. Niet echt het extra geld waard, ik betaal nog meer voor mijn vuilniszak vol met het rommel die de laatste tijd in de goodiebags + beautyboxen wordt gestoken.

Hoe dan ook, ik heb geen spijt van mijn avond, zeker niet. De sfeer zat goed, de film was spannend en ik was zeer verontwaardigd met de manier waarop de film afliep dus ik zat er volledig in. Maar ik zou op zo’n avond waarbij je extra moet betalen (het dubbele van een cinematicket) niet naar Ladies@themovies gaan. Het is het extra geld niet waard. Natuurlijk is 5 EUR niet veel en je moet niet je van het verwachten, maar het is het principe! Hier kon zoveel meer mee gedaan worden.

Zijn jullie ook al geweest? Voldeed de film aan jullie verwachten? Zijn jullie nieuwsgierig om nog te gaan?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  13/02/2015 at 10:14 am

  ’t Is een deerlijke bedoening :p Heel die Ladies @ The Movies! Ik ging vroeger regelmatig (‘twas toen nog 9,95€ dacht ik) en toen waren er leuke standjes, leuke prijzen, niet zo druk, mooie films (Changeling, Australia, PS I love You, .. ) maar nu.. Slappe chickflicks, een bende uitgelaten vrouwen die anders precies nooit buitenkomen, elke maand dezelfde standjes, opgetrokken prijzen, hapjes zijn na 19u15 al ver te zoeken .. Neen, ik ga al een tijdje niet meer en ook deze 50 Shades editie tja.. Belachelijk toch voor 20€ ??

  • Reply
   delphinedebrouwer
   13/02/2015 at 10:24 am

   Je slaat de nagel op de kop. Die vrouwen komen precies nog amper buiten en tis trekken en vechten. Ik ging ook al minder maar voor zo’n event wilde ik nog wel eens moeite doen. Ik was al even bang dat ik gewoon zo veel eisend was.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13/02/2015 at 11:07 am

  Haha, oeh ja, genante situatie inderdaad als je daar met een familielid bent 😉 Ik ga de film waarschijnlijk pas zien als hij op Netflix of DVD komt.

 • Reply
  Tania
  13/02/2015 at 12:40 pm

  Ben toch wel benieuwd naar de film. In het begin ging ik ook regelmatig naar Ladies @ The Movies maar vond het ook steeds hetzelfde. Je moet het inderdaad niet voor de goodiebag doen. Wat een tegenvaller.

 • Reply
  Karen
  13/02/2015 at 12:42 pm

  Hahaha, ik moet hier stiekem heel hard om lachen. Ik vond de boeken echt helemaal niets, totaal niet boeiend, dus de film sla ik over. De voorstukjes die ik er van zag, vond ik al belabberd.

 • Reply
  Beauty Treasures
  14/02/2015 at 10:49 am

  Ik ben ook geweest te donderdag in Kinepolis Hasselt. Het was mega druk (nu dat had ik wel verwacht) maar de film zelf vond ik toppie. Ik had de boeken niet gelezen dus ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar aaaah dat einde! Grr, nu weet je nog niets.

  Voor de goodiebag moest je het inderdaad niet doen!

 • Reply
  alookinsidethelife
  15/02/2015 at 9:45 pm

  Wauw, wat een gedoe eromheen. Ik wil de film wel graag zien maar ik kijk hem liever gewoon thuis op de bank dat met dit geheisa eromheen. Wel een leuke review, haha!

 • Reply
  indian2day
  17/02/2015 at 10:57 am

  Wat een leuke review vooral wat je met een fluffy zweepje kon doen hahah
  Ik wil de film nog wel zien, maar heb inderdaad van vele gehoord dat het tegenvalt dan wat in het boek is beschreven. Ook is het jammer dat de ladies night niet meer zijn zoals vroeger.

 • Reply
  peggy timmermans
  17/02/2015 at 1:00 pm

  Die goodiebag is gewoonweg beschamend! Ze hadden er beter een grij OPI lakje in kunnen steken en een rode lipstick, daar had je nog wat aan. Nee, ben niet geweest en zal ook niet gaan, kijk hem over een jaar wel op tv of zo…

  • Reply
   delphinedebrouwer
   17/02/2015 at 1:10 pm

   Inderdaad. Ik had echt een klein opi lakje verwacht. Toch wel het minste.

 • Reply
  Saraya
  18/02/2015 at 9:24 pm

  Leuke foto’s, wat spijtig dat de Goodiebag erg tegenvalt!!
  Ik heb de film ook ondertussen al gezien, en ik vind hem prachtig & vooral intens zoals de eerste boek!
  Kan al niet wachten tot de volgende film!!
  Leuke blog heb je, zal je meteen volgen op Bloglovin 🙂
  X

 • Reply
  Lieselot
  23/02/2015 at 1:00 am

  Ik had geen tickets voor Ladies@TheMovies kunnen bemachtigen voor deze speciale editie, maar nu ik je verslag lees, spijt het me plots niet echt meer.. Triestige goodiebag :(, Kinepolis moet zich schamen! Naar de film ben ik stiekem toch wel benieuwd, zeker omdat ik de boeken niet gelezen heb :)!

 • Reply
  Mijn maand februari! |
  04/03/2015 at 7:44 am

  […] Mijn zus en ik zijn op 12 februari gaan kijken naar 50 Shades of Grey bij Ladies@the movies, een avondje volledig in de sfeer met allerhande bijpassende accessoires. Benieuwd naar die avond? Kijk hier […]

 • Reply
  The Best of Februari 2015
  05/03/2015 at 6:01 am

  […] ging naar een ladies event van 50 shades of grey en schreef daar (onbedoeld?) een heel geestig verslag […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge