Persdagen 2016 Antwerpen!

Lifestyle

Het was gisteren de eerste keer dat ik naar de persdagen ging in Antwerpen. Ik kwam aan rond 11 uur en was helemaal in de stemming om alle nieuwtjes te gaan ontdekken in beautyland.

Mijn eerste stop was voornamelijk voor Rainpharma. Check hun nieuwste handverzorging met wortel- en sinaasappel olie en citroengras!

CSC_0579

De Rainpharma producten zijn trouwens ook in een nieuw jasje gestoken, kijk eens hoe chique!

CSC_0580

Buiten Rainpharma waren er nog andere merken van Belgische ontwerpers. Hier even een sfeerbeeldje. Ik ben geen fashionblogger maar ik kan mij voorstellen dat die dames enorm veel inspiratie krijgen hier!

Charlotte en Shark Couture

Alsof de nieuwste collecties nog niet genoeg zijn word je in de meeste bureaus ook nog eens verwend met een hapje en drankje. Ideaal om even bij te tanken alvorens naar het volgende bureau te gaan.

CSC_0581

Mijn 2e stop was GlobalImage. Hier was ik zeer benieuwd naar want Pronails is mijn favoriete merk van nagellak en gelpolish.

Ik kreeg de kans om hun nieuwstje collectie “Coastal Collection” en nog veel andere collecties te aanschouwen. Ik werd er ook stiekem verliefd op de Sopolish Super Fruits! Dit is echt het meest vrolijke etiket ever!

Pronails

Global Image was ook heel erg “Into Green”. Bij het binnenkomen liep je over een tapijt van gras!

collega global image

Ik leerde er kennis maken met Mme Bovary, die haar eigen juwelen maakt. In haar winkel verkoopt ze als enige in België echte Espadrille schoenen. Superfleurig voor deze zomer! Het leukste waren nog de winegums, gemaakt op basis van: Inderdaad, wijn! Bij de witte smaakte je het niet zo maar de rode gaven een zoete wijnsmaak af. Je zou deze zelfs op een kaasplankje kunnen leggen.

Ook mijn oude bekende Oolaboo was er. Ik had al eerder het geluk iets te mogen testen en ben zo onder de indruk!

Oolaboo

Uiteindelijk ging ik verder met een supertoffe medeblogster die ik onderweg leerde kennen naar het 3e bureau waar voornamelijk foodbloggers hun hart konden ophalen! Rooster & Wolf is een hele zachte en lekkere Brandy. Het merk gaat al enkele generaties mee en we kregen een duidelijke uitleg. Er werden hapjes geserveerd om te proeven hoe de Brandy in eten kan verwerkt worden en we kregen een cocktail met een vleugje Rooster & Wolf. Ik moet zeggen dat ik het heel erg lekker vond!

Rooster & Wolf

Bij het bureau was ook nog de Hello Fresh Box aanwezig en Delmonte Gold, ananas in blik. Deze annanas bevat geen toegevoegde stoffen zodat je veel vitamientjes binnenkrijgt en de smaak ook lekker vers blijft.

CSC_0599

Bij het laatste bureau konden dan de fashion blogges hun hart ophalen. Er waren voornamelijk kledijcollecties te zien en het allerbelangrijkste: De HEERLIJKE donuts! Ik heb nog nooit in heel mijn leven zo’n lekkere donuts gegeten!

CSC_0602

pressdays

Ik vond het een enorm leuke maar zware dag. Mochten de bureaus nog eens in dezelfde straat liggen was het ideaal maar helaas is het best een flink stuk te voet. Ik ken Antwerpen ook niet voldoende om een fiets te huren omdat ik toch bij elke straat moet stilstaan en kijken waar ik ben. Door het slechte weer heb ik helaas een bureau niet kunnen doen maar bon, er komen nog genoeg andere mogelijkheden! Als je de kans krijgt om naar deze PR dagen te gaan zou ik het zeker iedereen aanraden! Ik wil dan ook alle bureaus bedanken voor de uitnodigingen.

 

Zijn jullie ook geweest? Hoe vonden jullie het?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Jolanda
  29/04/2016 at 2:12 pm

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  Ines
  29/04/2016 at 2:27 pm

  Hihi leuk! Vond het fijn om je eens te ontmoeten :-)!

 • Reply
  Mjay
  29/04/2016 at 2:53 pm

  Ah super leuk, zo’n verslagje met foto’s! Heb nog nooit persdagen meegemaakt maar kan me best voorstellen dat het een vermoeiende dag was 🙂

 • Reply
  Iris
  29/04/2016 at 7:20 pm

  Wat leuk! Snap dat het best vermoeiend is. Ik vond 1 persevent al vermoeiend hahaha!

 • Reply
  Heidi
  29/04/2016 at 8:11 pm

  Super mooie spulletjes zijn het.
  Mmm en al dat lekkers

 • Reply
  Mariska
  30/04/2016 at 4:41 pm

  Ik ben niet geweest, maar wat geweldig lijkt me dat! Al die mooie items bekijken en lekkere hapjes 😀 gaaf 😀

 • Reply
  beautifulday4makeup
  03/05/2016 at 11:12 am

  Ik vond het super om je daar te zien! Global Image was echt heel gezellig

 • Reply
  Nikki | The Ginger Diaries
  18/05/2016 at 4:44 pm

  Die donuts van bij Savvy, daar droom ik nu nog van! 😀 Leuk je gezien te hebben bij MissPublicity! 🙂 xo

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge