Spam je blog voor de eerste keer op Choupchoup!

Lifestyle

Ik merk dat ik veel nieuwe namen tegenkom op mijn blog. Er zijn veel nieuwe, startende bloggers en ik ben heel erg benieuwd naar wie deze mensen zijn! Ik wil graag mijn collegabloggers leren kennen, als je nu nieuw bent of al jaren schrijft voor je eigen website. Laat jullie dus maar eens goed gaan voor de allereerste keer op mijn ‘Spam je blog’ post!

Wie ben je, wat doe je, hoelang blog je al en wat is jouw drijfveer?
Laten we elkaar leren kennen!

Spam it baby

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mjay
  02/06/2016 at 8:02 am

  Ah leuk, zo’n spam je blog!
  Ik blog ondertussen al zo’n 2 jaar maar nog maar een hafljaar op mijn eigen domein: http://www.mjaysbeautycupboard.be
  Zoals de naam van mijn blog doet vermoeden schrijf ik voornamelijk over beauty maar ook lifestyle komt wel eens een keertje voorbij 🙂

 • Reply
  Jolanda
  02/06/2016 at 10:19 am

  Superleuk! Mijn beautyblog heeft http://www.zazazoo.nl en ik schrijf al 3,5 jaar over de nieuwste beautyproducten. Tegenwoordig doe ik (bijna) alleen maar reviews, ontzettend leuk om te doen!!

 • Reply
  Jessica J.
  02/06/2016 at 10:36 am

  Tof, zo’n posts!
  Ik ben Jessica, een twintiger uit Antwerpen. Schrijven en fotograferen zijn twee van mijn grootste passies en dat is een van de redenen waarom ik http://www.jessicajay.eu begonnen ben: ik kan beide erin kwijt!
  Ik blog sinds eind vorig jaar op mijn persoonlijke (feelgood)blog. Ik heb het voornamelijk over geurkaarsen (ik ben een heuse geurkaarsen- en waxmeltshamsteraar O:-) ), lifestyle in het algemeen en proefdiervrije en/of natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten – en soms moet ik gewoon mijn ei kwijt! 🙂

 • Reply
  Miss
  02/06/2016 at 4:50 pm

  Wat leuk mijn blog http://www.missprettiness.com gaat over fashion, beauty en lifestyle. Hiervoor had ik een andere blog en in totaal blog ik al zo’n goede 5 jaar. Op deze blog nu ongeveer 1 jaar. En ben hiermee enorm blij dat ik de stap heb genomen naar een .com. Ik doe het bloggen echt enorm graag.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  04/06/2016 at 11:34 am

  Oooh hoe begin ik hieraan. Ik blog zelf op http://www.beautifulday4makeup.be. Ik doe dit al jaren met veel liefde en plezier en ondertussen staat de teller op meer dan 4 jaar. Op deze blog blog ik voornamelijk over beauty, maar ook fashion en lifestyle krijgen een plaatsje op mijn blog.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  07/06/2016 at 11:23 am

  Altijd handig om zo nieuwe blogs te ontdekken, ik ga direct eens wat doorklikken. Mij vind je op http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com.

 • Reply
  Tamara TS
  11/06/2016 at 12:14 am

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.wordpress.com

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  16/06/2016 at 7:44 pm

  Ja, ook ik ga even mee spammen met mijn amateur blogje. Op Soitsrose.blogspot.nl (niet zo’n originele naam als de jouwe, ik ben echt dol op je naam) vind je vooral artikeltjes over Lifestyle, Fashion en al mijn creatieve uitspattingen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge