Verloofd! Wat nu?

Lifestyle

Ja, dan wordt je gevraagd om te trouwen, krijg je een prachtige ring en wat dan? Heb je al direct een volledig plan uitgewerkt of laat je het liever allemaal op je afkomen en denk je er rustig over na? Ik weet nog dat ik vroeger al direct wist wat ik wou. Het zou groots en romantisch zijn, een echt sprookjeshuwelijk. Nu denk ik dat een kleiner huwelijksfeest ook heel erg romantisch kan zijn.

 

Wie mij volgt op Social Media kon er niet omheen dat ik een aanzoek kreeg na 3.5 jaar relatie. De eerste vragen zijn natuurlijk wanneer het doorgaat. Ik had gedacht dat het allemaal vanzelf zou komen maar uiteindelijk is het echt wel het overdenken waard. Is het dit jaar nog? Volgend jaar pas? Ik merk ook dat ik best wat ‘angst’ heb dat het net een strontdag zal zijn met regen en alles er op en eraan (mijn donker kantje komt eventjes boven). Ook een locatie zoeken is best nog een opdracht. Er is zoveel keuze. Gaan we voor de kerk? Voor een hoeve, voor een chique en moderne zaal of mag het wat traditioneler? En wat met eten? Doen we een volledig menu met alles er op en eraan of laat je bij wijze van spreken een frietkraam komen? Het is eigenlijk pas sinds gisteren dat ik een aantal ideetjes heb opgeschreven en eens goed heb gedacht hoe en wat.

Eens ik begin na te denken merk ik dat er geen kant-en-klaar plannetje is. Ik denk dat dit beetje per beetje zal binnensijpelen. Binnenkort wil ik toch al eens beginnen jurken passen om te kijken welk model mij staat. Nog zo’n vraag: Hoe koop je nu die perfecte jurk? Zoveel vrouwen deden het mij voor maar geen enkele vrouw heeft het idee van een huwelijk zoals ik die heb. Dus tips kunnen wel gegeven worden maar uiteindelijk is dit toch echt heel erg persoonlijk tussen mij en mijn verloofde.

 

Dit bericht kan best een beetje chaotisch zijn want zo is het ook in mijn hoofd. Ik ben volledig van de kaart maar geniet hier met volle teugen van! Laat het maar op ons afkomen. Ergens mag het overmorgen al gebeuren maar ergens mag het nog even op zich laten wachten en goed uitgezocht worden.
Ps, ik ben begonnen met een wedding board op Pinterest waar ik mijn inspiratie in kwijt kan. Voor de geïnteresseerden die het graag volgen: Je vindt hem hier!

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Elles
  09/02/2016 at 9:06 am

  Eigenlijk kost je best wel wat voorbereidingen. Je moet over heel veel nadenken en dan moet je er ook beide mee eens zijn.
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  eef
  09/02/2016 at 10:06 am

  Go Fientje!
  🙂

 • Reply
  Karen
  09/02/2016 at 10:25 am

  Die voorpret is zo leuk. Geniet ervan. En nogmaals gefeliciteerd!

 • Reply
  petra
  09/02/2016 at 7:36 pm

  Gefeliciteerd, …er staat je een heerlijke maar ook wel spannende en enerverende tijd te wachten…Tja, voor het aanschaffen van de jurk heb ik wel een tipje…vertrouw ook een beetje op de vakkundigheid van de dame in de bruidsmode winkel, zij heeft er echt kijk op welk model heel goed bij jouw figuur past en bijt je niet al te vast in modellen en jurken die je in een magazine ziet…(bruiden worden meestal verliefd op een heel andere jurk dan je zelf van te voren bedacht had.)…geniet vooral van het moment van de jurken passen ( het is echt heel bijzonder om te gaan doen) en neem vrouwen mee die het belangrijker vinden hoe jij je op die dag voelt in de jurk, dan hoe zij de jurk vinden…het is namelijk echt jullie dag!…

 • Reply
  Heidi
  09/02/2016 at 9:10 pm

  Een dikke proficiat meid.
  Toen mijn man me te huwelijk vroeg hebben we het zo twee jaar uit gesteld.
  Voor het geld en omdat mijn zoontje beetje ouder was.
  Ik wou echt een mooie huwelijk hebben en die heb tik ook gehad.
  Ik zou zeggen laat het op je af komen.

 • Reply
  Saraya
  09/02/2016 at 9:35 pm

  Wauw gefeliciteerd! Je moet vooral genieten en het laten op je af komen 🙂
  X

 • Reply
  Ine
  09/02/2016 at 10:49 pm

  Congrats girl 🙂 Vooral veel genieten, het gaat er sneller zijn dan je denkt, en het zal sowieso een mooie dag worden, eender wat je doet! Proficiat 🙂

 • Reply
  Jana
  09/02/2016 at 11:40 pm

  Van harte gefeliciteerd 😀

 • Reply
  Eline
  10/02/2016 at 11:25 am

  Een hele dikke proficiat Delphine!!! Wat een fijn nieuws!
  Ik vond de voorbereidingen aan de trouw ontzettend leuk, eenmaal je het een en ander hebt uitgestippeld. Misschien vind je hier ook wat inspiratie: https://www.pinterest.com/Elines90/wedding/

 • Reply
  Mai & Dane
  11/02/2016 at 2:21 pm

  Gefeliciteerd , Vooral veel van genieten!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  11/02/2016 at 4:29 pm

  Wat leuk dat je gaat trouwen! Gefeliciteerd!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge