BH Cosmetics 36 Pieces Ultimate Brush Set!

Make-up

Toen mijn pakketje van TheMakeUpSpot binnenkwam (na 2 dagen al!) was ik super enthousiast. Ik wilde namelijk al langer een mooie kwastenset en bij deze heb ik mij dan ook een set van BH Cosmetics aangeschaft. Benieuwd?

BH COSMETICS 11

BH COSMETICS 2

Wat mij opviel was de huge fan brush! Ik kan als het warm is met dit ding in mijn gezicht waaien om af te koelen! Echt heel erg groot en zacht! Ik heb ook een paar Angled, Blush en Contour brushes in mijn bezit waarbij ik mijn gezicht gemakkelijk mee kan contouren. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar mijn zachte foundation brushes! De platte op de bovenste foto en de zwart met witte stippling brush op de onderste foto.

BH COSMETICS 5

BH COSMETICS 4

Ik sta er een beetje van te kijken hoeveel concealer brushes ik wel niet heb! Ik kan wel 5 penselen gebruiken om te experimenteren met concealer. Oh, heb ik nu net mijn andere aankoop verklapt?

Voor mijn ogen heb ik ook meer dan genoeg brushes, zeker al 4 verschillende brushes waarvan ik er misschien maar 2 of 3 ga gebruiken. Aan de ene kant is het spijtig dat ik er minder ga gebruiken maar aan de andere kant kan ik het wel allemaal uittesten en kijken wat ik het liefst gebruik!

BH cosmetics 6

BH COSMETICS 9

Ik denk dat ik met deze lipbrushes ook een heel eind kom. Voor ik deze set had gebruikte ik 3 verschillende brushes van 2 EUR per stuk (Kruidvat, Hema,..) Een grote volwaardige lipbrush is wel een groot verschil!

BH COSMETICS 7

Ook wenkbrauw- en eyeliner brushes ontbreken niet in deze set. Voor het geval ik niet kan kiezen heb ik keuze uit wel 4  penselen! Ik ben er zeker van dat ik deze set een mooi plekje geef in mijn badkamer!

BH COSMETICS 10

De kwastenset zit veilig en verzorgd opgeborgen in een zwarte hoes die je kunt openrollen. Het lijkt precies een beetje op een clutch! In de set zaten 36 kwasten voor heel het gezicht. Ik stond echt met ogen open te kijken naar hoe mooi ze zijn!

En dan nog eens een volledige foto met de gehele set! Zie mij eens blinken!

BHkwastenset

Ben ik tevreden? Ja! Over de vlotte verzending, de goede kwaliteit en de prijs! Deze kwastenset kost 54,95 EUR, wat eigenlijk maar 1,5 EUR is per kwast. Voor die prijs! De kwasten zijn zacht, verzorgd, hier en daar steken op foto’s wat haartjes uit maar dat lost zichzelf wel op denk ik. Als jullie een goede kwastenset zoeken kan ik TheMakeUpSpot zeker aanraden!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Petra
  24/09/2015 at 12:13 pm

  Tjee, wat een onwijs groot set met brushes, erg mooi en inderdaad als je het omrekent echt niet duur…mooi om te zien…

 • Reply
  Saraya
  24/09/2015 at 9:39 pm

  Wauw een heleboel kwasten, de prijs vind ik erg meevallen want je krijgt er een hoop kwasten voor terug :). De kwasten zien er goed uit! X

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  25/09/2015 at 10:10 am

  Deze kwasten zien er goed uit zeg! En wat veel ook! Voor de hoeveelheid die je krijgt vind ik de prijs zeker meevallen. 🙂

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  25/09/2015 at 5:37 pm

  ‘WHUUUUUUUUUUUUUT’ was m’n reactie bij die laatste foto .. ZO GROOT!? Ik heb gek genoeg niet zoveel kwasten .. Maar een stuk of 8 ofzo.. Wel een super coole set, en echt wel geen geld voor zo’n collectie! Hopelijk ga je er héél veel plezier aan beleven. Al is het maar dat je jezelf kan verfrissen met die fan brush 😉

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25/09/2015 at 10:51 pm

  Wat een mooie en grote set is dit!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge