Choupchoup’s lentefavorieten!

Make-up

Lente en mooie temperaturen, heerlijk! Terwijl ik dit typ is het nog steeds licht buiten (en het is 20.00 uur!) dus je kan wel eens nagaan hoe gelukkig mensen worden daarvan.

Voor de gelegenheid heb ik mijn lentekleurtjes en bloemige items terug uitgehaald. Byebye donker en hello felle kleurtjes!

In maart heb ik voornamelijk deze onderstaande items gebruikt.

Choupchoups lente items

Lang geleden dat ik nog eens foto’s heb genomen van bovenaf! Ik heb mijn items genummerd en overloop ze snel!

1. Great Lash Mascara van Maybelline. Deze was een oldie die terug ingevoerd is bij ons! Ik was er geen grote fan van maar nu merk ik dat ik hem iets vaker grijp om te gaan werken. Het is een fijne alledaagse mascara voor wanneer je geen zin of tijd hebt om lang bezig te zijn met je make-up.

2. LCN nagellakjes! Ik blijf een grote fan van LCN want de kwaliteit is echt zo goed! Deze nagellak blijft gemakkelijk een aantal zitten zonder te chippen en heeft 2 laagjes nodig.

3. Rituals parfum Magnolia + Pink Pepper. Deze parfum heb ik al eventjes en gebruik ik voornamelijk in de lente. Ik vind hem te bloemig voor in de zomer en hij heeft een klein formaatje zodat je snel een andere parfum kunt gebruiken van zodra hij op is. Ik wissel graag van parfum.

LCN

4. Ingrid Cosmetics Blush. Was te vinden in 1 van mijn Happy Blue Boxen. Ik gebruikte niet veel blush maar sinds ik mijn make-up lessen heb vind ik het leuk om het te gebruiken en lijkt mijn huid ook wat frisser.

5. Miss Sporty foundation. Ook eentje uit mijn Happy Blue Boxen. Hij was eerst wat vettig op mijn huid (alhoewel hij het tegendeel beweert) maar nu ik een goede loose powder heb is het resultaat veel mooier en heb ik een egaal resultaat. Het is een dunne crème die je een perfecte huid bezorgt!

Verlangen jullie ook al zo naar warme temperaturen?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Annelies
  05/04/2016 at 11:33 am

  Die rituals parfums lijken me altijd heerlijk. Ben echt grote fan van Rituals 🙂

 • Reply
  Mjay
  05/04/2016 at 12:26 pm

  Jaaa ik hou er ook van dat het eindelijk langer licht blijft! De winter leek eeuwig te duren haha 🙂 Die parfum van rituals klinkt goed!

 • Reply
  Heidi
  05/04/2016 at 8:09 pm

  Wat leuk is dat.
  Mooie Make-up is dat

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  06/04/2016 at 1:18 pm

  Ik word vrolijk van al deze kleurtjes haha

 • Reply
  Jolanda
  06/04/2016 at 1:44 pm

  Leuke items! De geuren van Rituals zijn altijd zo fijn!

 • Reply
  Nathalie
  06/04/2016 at 5:03 pm

  Nu ik deze post heb gelezen, denk ik er ook over na een selectie te maken van nieuwe geurtjes en spulletjes, speciaal voor de lente en zomer (of apart natuurlijk 🙂 ). Nu gebruik ik alles een beetje door elkaar, maar het is waarschijnlijk leuker als je specifieke dingen voor elk seizoen gebruikt en niet in meerdere (een beetje een rare zin maar hopelijk begrijp je wat ik bedoel 😉 🙂 )

  Lentegroetjes Nathalie xx

 • Reply
  Anne
  06/04/2016 at 6:58 pm

  Wauw, die blush ziet er mooi uit zeg! ♥

 • Reply
  Melike
  06/04/2016 at 9:30 pm

  Wat een fijne lente selectie. Ik merk dat ik ook al echt in mijn hoofd de lente make upjes aan het selecteren ben. Leuke review.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  06/04/2016 at 10:53 pm

  Die ingrid blush lijkt mij tof!

 • Reply
  Bianca
  08/04/2016 at 11:29 am

  Dat parfum klinkt lekker. Heb er ook een paar van Rituals en ze zijn echt lekker 🙂

 • Reply
  Mariska
  09/04/2016 at 3:39 pm

  Had niet verwacht dat foundation van Miss Sporty zo fijn zou zijn! Dat luchtje van Rituals is zo mooi en lijkt me lekker 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge