De Kruidvat heeft vanaf nu een webshop!

Make-up

Goed nieuws voor ons beautylovers! EINDELIJK heeft de Kruidvat een webshop gelanceerd!
Nu kunnen wij eindelijk rustig op het gemak vanuit onze zetel onze aankopen doen! Zeg maar bye bye tegen gepropt zitten als sardientjes in de veel te smalle gangen van de winkel tussen al die mensen in Brugge! Gedaan met lege rekken die voor een lange tijd niet aangevuld worden..

Bij deze is dit volledig verleden tijd!

Ik heb al gemerkt dat er momenteel superveel acties te vinden zijn. 2 voor de prijs van 1, het 2e product aan de helft van de prijs.. Ik merk dat ik nu veel gemakkelijker kan vergelijken en heb alvast een verlanglijstje opgesteld.

kruidvat wishlist

 1. Mua Matte Perfect Loose Powder
 2. Mua Red Lipliner
 3. Maybelline Color Sensational
 4. L’oréal Paris False Lash Mascara Telescopic.

Bij ons in Brugge missen wij heel veel MUA make-up. Ik denk zelfs dat ons schap volledig weg is. Ideaal dus dat ik nu via de webshop aan deze spulletjes kan geraken! Mochten de Limited Editions van Catrice ook nog eens op de website verschijnen was het helemaal in orde!

Waarom ben ik nu zo blij? Wel, het is voor mij niet altijd simpel om tijdens de week te gaan shoppen want ik ben vaak pas om 17.30 uur thuis. Ik moet dan ook nog de auto parkeren in het stad, betalen voor de parking en ik geraak er dus gewoon niet in een halfuurtje.

Ik denk trouwens ook dat bol.com er een grote concurrent bijgekregen heeft op vlak van make-up en verzorging. Hoe gemakkelijk was het niet om shampoo of mascara via Bol.com te laten leveren? Nog gemakkelijker (en goedkoper) is om het te bestellen via de Kruidvat..

Zoals jullie merken is de interesse zeer groot. Ik moet nog eens precies kijken welke acties ik allemaal kan scoren maar het ziet er goed uit!

Gaan jullie ook via de webshop kopen of gaan jullie toch liever zelf naar de Kruidvat? Wil je alvast eens een kijkje nemen, klik dan hier!

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Bibiane
  03/09/2015 at 10:40 am

  Inderdaad heel handig als je lang werkt! Ik werk momenteel nog in een shopping center, dus ik kan onder mijn pauze snel even naar de kruidvat moest het nodig zijn. Maar voor de Kruidvat pampers is het wel handig! Daarmee sleuren op mijn werk zie ik niet meteen zitten 🙂

 • Reply
  Lonneke
  03/09/2015 at 12:37 pm

  Wat leuk zeg dat Kruidvat nu ook een webshop heeft dat wist ik niet, ga er zeker even kijken.

 • Reply
  Lilussh
  03/09/2015 at 9:29 pm

  Heel fijn, ik kom de laatste tijden steeds minder in de kruivat. Als ik iets nodig heb qua make-up dan bestel ik liever online omdat de kruitvat niet alles biedt.

 • Reply
  Petra
  04/09/2015 at 3:32 pm

  Dat is inderdaad superhandig, zeker als je daar dingen kunt verkrijgen die ze in het filiaal in de buurt niet verkopen, lekker van genieten, want je kunt ook heerlijk op je gemak rondsnuffelen op die manier!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  05/09/2015 at 12:40 pm

  Voor mij is dit zo’n goed nieuws want ik raak meestal niet binnen de openingsuren bij het Kruidvat

  • Reply
   Delphine
   05/09/2015 at 8:19 pm

   Ja kantoor uren werken is fijn, maar het is wel lastig als je iets wil hebben!

 • Reply
  Annelies
  06/09/2015 at 12:33 pm

  Yaaay, finally! Al ben ik toch nog altijd wel zelf voorstander van make-up eerst uit te proberen in de winkel zelf vooraleer ik het koop 🙂 liefs!

 • Reply
  Valerie
  10/09/2015 at 1:40 pm

  We hebben er lang moeten op wachten, maar uiteindelijk dan toch! Dit is wel superhandig!

 • Reply
  IneMUA
  13/09/2015 at 12:20 am

  Das wel handig, eindelijk ^^ Kan je die mascara alleen maar aanraden.. Leuk lijstje 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge