Dimensions De Chanel Mascara!

Make-up

Ik heb niet echt veel make up van Chanel liggen. Vaak omdat ik er het geld niet voor overheb of omdat ik nog niet iets heb gevonden wat ik echt de moeite vind om een groot bedrag voor neer te leggen. Toen ik zag dat het tijdschrift “Feeling” een luxetestertje van de nieuwste Chanel mascara weggaf wou ik het toch eens proberen.

Mascara Dimensions De Chanel

De Dimensions De Chanel mascara kwam in het zwart en zou de perfecte balans moeten vormen tussen volume, lengte en krul. De mascara zou heel lang op je wimpers blijven en niet uitlopen. Het borsteltje is eigenlijk vrij standaard en niet vernieuwend. De smalle top zou ervoor moeten zorgen dat je gemakkelijk aan de kleinste haartjes kan komen. Als ik eerlijk ben vind ik het niet gemakkelijker of anders. Eens geopend is het testertje een maand goed. Deze mascara is niet waterproof. Wat zowieso al beter is voor jouw wimpers.

Dimensions De Chanel brush

Eerst een foto van mijn oog zonder mascara. Ik heb vrij korte wimpers die uit zichzelf niet opvallen.

CSC_0930

En nu met 1 laagje mascara.

Chanel Mascara Les Dimensions noir

Wauw BAM! Wat een blikopener! Mijn wimpers werden zo lang dat ik moest opletten dat mijn mascara niet op mijn ooglid zou uitlopen. Wat een effect zeg! Het klontert wel een beetje omdat er vrij veel mascara op het borsteltje zit maar dat valt eigenlijk alleen op wanneer je heel dichtbij staat. Ik heb nog nooit zo’n mooi effect gehad!

Ik bracht dan ook een 2e laagje aan, wat eigenlijk niet meer moest maar ik wou het toch eens proberen.

mascara wimpers

Met een 2e laagje klontert de mascara al heel wat meer maar zijn je wimpers echt waar NOG langer! Wat een zotte mascara is dit.

Les dimensions chanel

 

Ik ben heel erg onder de indruk van deze mascara. Ik heb hem gisteren voor het slapen niet meer verwijderd (shame on me!) maar hij zat er ’s morgens nog gewoon netjes op. Hij was ook totaal niet uitgelopen. Hij kan er ook goed tegen als ik in mijn ogen wrijf dus ja, ik ben helemaal verkocht en ga deze zeker aanschaffen van zodra mijn tester leeg is. Hij kost 33,- in fullsize. Dat is duurder dan wat ik gewend ben maar ik heb het zeker over voor dit effect. Ik draag dagelijks mascara dus het mag wel iets meer zijn. Deze is te vinden in de ICI Paris of andere make-up winkels die Chanel verkopen (Bijvoorbeeld Inno of Planet Parfum)

Wat is jullie lievelingsmascara? Is dit dramatisch effect prima voor alledagen of toch liever op speciale gelegenheden?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mjay
  30/05/2016 at 7:58 am

  Wauw wat een mascara! Voor mij is ie een tikkie te dramatisch voor iedere dag, ook omdat ik al lange en zichtbare wimpers van mezelf heb maar voor een look wat extra glam te geven is hij zeker niet mis!

 • Reply
  Linda
  30/05/2016 at 9:21 am

  Wat een effect! Ik hou erg van make up maar wanneer ik allen boodschappen ga doen of een vrije dag heb dan doe ik meestal niets op. Behalve mascara! Dat die ik elke dag op. Nu heb ik een goede, vind ik zelf. De 2000 calories van Max Factor. Al jaren een favoriet. Maar nu ik deze zie begint het wel te kriebelen hoor. Zou deze bij mij net zo’n effect hebben……. -x-

 • Reply
  Davina
  30/05/2016 at 11:04 am

  Mijn favoriete mascara’s of all time zijn benefit they’re real en too faced better than sex

  • Reply
   Delphine
   01/06/2016 at 10:16 pm

   Ik heb al enorm veel goede commentaren gelezen over deze mascara’s. De prijs hield me iedere keer tegen maar als ze even goed zijn als deze van Chanel heb ik het er nu wel graag voor over.

 • Reply
  Tania
  30/05/2016 at 3:48 pm

  Wat een verschil seg! Ziet er heel mooi uit

 • Reply
  Saraya
  30/05/2016 at 9:18 pm

  Wauw wat een mooi resultaat geeft deze mascara aan jou wimpers!
  X

 • Reply
  Jolanda
  01/06/2016 at 12:23 pm

  Mooi!! Ik vind het altijd een nadeel als er teveel product op het borsteltje zit. Je wimpers gaan dan zo snel aan elkaar plakken, waardoor je de spinnenpootjes krijgt.

 • Reply
  Teddy
  02/06/2016 at 12:17 pm

  Wat een mooi resultaat zeg!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  04/06/2016 at 1:08 pm

  Wauw, wat worden je wimpers hier lekker lang door zeg!

 • Reply
  peggy timmermans
  16/07/2016 at 4:32 pm

  Mijn favoriet is Noir Couture van Givenchy, beide edities van deze mascara zijn super top, en geen klonters. Deze ziet er ook wel goed uit.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge