Hoe reageren mijn Zoeva kwasten op een wasbeurt?

Dierproefvrij, Make-up

Er passeren vaak berichten over nieuwe make-up kwasten. Er wordt verteld hoe zacht ze zijn, soms eens hoe goed ze de make-up opnemen maar bijna nooit lees ik hoe goed de kwasten het verdragen om gewassen te worden. Mocht ik geweten hebben hoe bepaalde kwasten reageren op een wasbeurt, had ik mezelf veel geld kunnen besparen.

Bij deze wil ik jullie graag tonen hoe mijn Zoeva kwasten er uit zien na 6 wasbeurten! Ik kocht de set in januari en hier kun je het bericht teruglezen om te kijken hoe ze er oorspronkelijk uitzagen.

CSC_9935

Tadaaa! Mijn Zoeva’s zien er uit als nieuw! De make-up gaat heel gemakkelijk af en ze houden hun oorspronkelijke vorm. Heel erg leuk! Ik reinig mijn kwasten elke week(!) na mijn make-up les met een BrushEgg en babyshampoo. Ik was ze met lauw water en leg ze plat om te drogen op een handdoek.

CSC_9936

De reden dat ik deze post maak is omdat ik in het verleden zelf al een aantal kwasten heb gekocht die na een wasbeurt volledig uitgedroogd waren of die volledig uit hun vorm waren (contour borstel werd opeens een ronde poederkwast, plezant is anders). Jullie kunnen er dus volledig van op aan dat als jullie Zoeva kwasten hebben, deze perfect tegen een flinke wasbeurt kunnen! Het is best een grote motivatie om mijn kwasten elke keer te wassen want ze blijven zo mooi!

Hoevaak wassen jullie je kwasten? Hebben jullie het al meegemaakt dat jullie kwasten kapot gingen nadien?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  mybrunetteambition
  22/03/2016 at 5:39 pm

  Ik was mijn kwasten om de week à 2 weken. Diegene die ik voor de les gebruik reinig ik elke week :). Mijn Zoeva kwasten overleven ook al heel wat wasbeurtjes en zien er nog steeds prima uit !

 • Reply
  Jana
  22/03/2016 at 8:53 pm

  Wat fijn om te lezen 😀 Ik heb ook kwasten van Zoeva, maar ik merk wel dat die uit de rose golden collectie ( de contour kwast) een beetje uit zijn vorm geraakt..

 • Reply
  Heidi
  22/03/2016 at 10:06 pm

  Leuk om te lezen meid.

 • Reply
  Mariska
  23/03/2016 at 10:26 am

  Ik heb laatst ook Zoeva kwasten gewassen, en ze drogen echt super snel op vergeleken met m’n andere kwasten! En ze behouden hun vorm zo fijn.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  23/03/2016 at 12:29 pm

  Good to know! Ik was mijn kwasten elke zondag.

 • Reply
  Sam
  23/03/2016 at 3:47 pm

  Ik wil zelf echt graag Zoeva kwasten, they’re perfect! Ik was mijn kwastjes elke week:) had idd t zelfde probleem met mn contour brush:( leuke post!

 • Reply
  Melike
  23/03/2016 at 7:18 pm

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog nooit mijn kwasten heb gewassen. Ik hoop dat ik nu niet iets heel ergs zeg. Ze zijn allemaal nog vrij nieuw hoor haha. Maar ik zat er aan te denken om dit binnenkort maar eens te doen. Goed om te weten dat dit bij zoeva kwasten goed kan.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24/03/2016 at 11:01 pm

  Wauw, wat zien ze er nog steeds top uit na hun wasbeurt

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge