Kryolan Mexico City oogschaduw review!

Make-up

Kryolan is een professioneel make-up merk die beetje per beetje vanuit Berlijn aan het binnenwaaien is. Ik had het hier en daar al eens zien passeren en was dan ook heel erg blij dat ik 1 van de 5 oogschaduwpalettes kon uittesten. Ik koos voor de Mexico City om in de Mexicaanse sferen te geraken. Benieuwd of ik daartoe gekomen ben?

Kryolan oogschaduw mexico city

Als je denkt aan Mexico, denk je aan warmte en warme kleuren. Geel, goudbruin, de zon en zandbruine stranden.. De cherry en aubergine kleuren in het palette vond ik wel apart in vergelijking met de rest maar het intrigeerde mij enorm.

Kryolan

Mexico City Kryolan

De verpakking is elegant en clean. Geen extra kleurtjes en krulletjes maar gewoon strak en chique en aan de binnenkant is er een kleine spiegel. De kleurtjes hebben een naam, gaande van Beige G naar Aubergine G en in die volgorde heb ik ze ook geswatched!

Kryolan swatches

De Beige G valt zo goed als niet op. Het is een goede matte ondergrond voor de rest van de kleurtjes maar that’s it. Golden Sand daarentegen is enorm mooi en geeft dat ‘radiant’ effect. Zo’n kleurtje is best populair voor ooglooks.

Ik heb een look gemaakt zonder eyeliner en met. De poeder is vrij zacht en daardoor moet je best een aantal keer je penseel in de poeder deppen om alles mooi op je ooglid te krijgen. Eens je het aan hebt blinkt het wel heel mooi.

Kryolan eyeshadow

Ik draag voornamelijk de Golden Sand, Cherry en Aubergine. Zoals jullie ook kunnen zien zijn deze 2 kleurtjes niet zo paars als verwacht. Ik had gehoopt op 2 koelere kleurtjes maar ze zijn dus vrij warm. Ik heb het gevoel dat ik een Tequila Sunrise aan het drinken ben in een Mexicaanse beach bar dus in deze opzet zijn ze wel geslaagd! Deze foto’s zijn trouwens ook zonder flits gemaakt dus de Golden Sand in het midden blinkt echt volledig uit zichzelf zo mooi! Wat prachtig!

Kryolan Maxico City

Momenteel is er nog geen winkel in België maar hebben ze wel al een aantal verkooppunten. Indien je graag zelf kennis maakt met Kryolan kun je het bestellen op de webshop. Indien je het graag eerst zou zijn kun je mailen naar Info@kryolan.be voor een verkooppunt in de buurt. Dit palette kost 24.50 EUR en ik weet zeker dat ik het ga meenemen naar mijn make-up cursussen om zachte, warme kleuren aan te brengen.

Kenden jullie het merk al?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  mybrunetteambition
  14/03/2016 at 9:27 am

  Oooh veel liefde voor Kryolan ! Ik hou echt van dit merk, super kwaliteit en heel betaalbaar ! Spijtig dat het in België niet eenvoudig verkrijgbaar is en de huidige BE website is precies ook nog wat prehistorisch. Hopelijk komt daar verandering in 🙂 !

  • Reply
   Delphine
   14/03/2016 at 8:52 pm

   Haha ja dat is waar! Professioneel en exclusief is aan de andere kant ook wel tof ^^

 • Reply
  Mariska
  14/03/2016 at 9:49 am

  Wow wat een gaaf palette! Vind het resultaat ook zo gaaf 😀

 • Reply
  Kiss & Make-up
  14/03/2016 at 10:31 am

  Geen alledaagse kleuren. Mooie look vind ik1

  • Reply
   Delphine
   14/03/2016 at 8:55 pm

   Thank you! <3 een ooglook plaatsen is altijd een beetje spannend.

 • Reply
  Melike
  14/03/2016 at 3:08 pm

  Wat een mooie kleuren;) Leuk om eens iets anders te zien dan een nude palet!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14/03/2016 at 3:10 pm

  Wauw, wat een prachtige look heb je er mee gemaakt. Nu heb ik ook zin om de felle kleurtjes uit mijn kast te nemen.

 • Reply
  Mjay
  14/03/2016 at 5:44 pm

  De swatches vond ik niet veelbelovend maar jouw ooglook des te meer! Met dit seizoen kan ik zo’n kleurtjes erg goed appreciëren 😉

  • Reply
   Delphine
   14/03/2016 at 8:53 pm

   Ja ik snap zeker waar jouw gevoel vandaan komt.

 • Reply
  Ellen
  14/03/2016 at 5:56 pm

  Oeh ik zag dit palette voorbijkomen en mijn aandacht was getrokken! Super leuke oogschaduw kleuren en deze zijn niet alledaags! Mooie look!

  • Reply
   Delphine
   14/03/2016 at 8:54 pm

   Thx voor je reactie Ellen! Ik dacht: laat ik eens uit mijn comfortzone komen.

 • Reply
  Saraya
  14/03/2016 at 8:45 pm

  Mooie kleuren, ik ken het merk niet 🙂
  X mooie ooglook trouwens!

 • Reply
  Nathalie
  16/03/2016 at 8:40 pm

  Gedurfde kleuren voor oogschaduw, maar daar ben ik wel voor 😀
  Leuke en vrolijke look, kan ook niet anders dan met die hippe zonnige kleurtjes!
  Liefs, Nathalie

  • Reply
   Delphine
   19/03/2016 at 9:57 am

   Hey Nathalie! Ik wilde graag een reactie plaatsen op je blog maar ik heb niet de mogelijkheid om met een URL te reageren. Ik heb geen WordPress site meer en dat is bijna de enige optie op je blog. JE zou het ergens moeten kunnen aanpassen dat mensen vanuit andere kanalen (zoals URL) enzo kunnen reageren. Ik zou het anders per mail sturen maar ik vond er geen op je site. Lees anders eens dit bericht van mij, nummer 2, daar heb ik het uitgelegd wat ik bedoel. http://choupchoup.com/andere/5-tips-voor-meer-reacties-op-je-blog/

   • Reply
    Nathalie
    20/03/2016 at 11:21 pm

    Hoiii Delpine
    Wat lief van je dat je mijn blog hebt bezocht! 😀 EN dat je zo wilt helpen. Ik ben nog niet zo lang bezig met bloggen en er is nog heel erg veel werk voor verbetering, dus bedankt voor deze feedback!
    Ik heb wat zitten aanpassen, dus ik hoop dat het nu wel mogelijk is om te kunnen reageren met een URL…
    Groetjes Nathalie 🙂 x

  Leave a Reply

  CommentLuv badge