Maxfactor Lipfinity ft. Action

Make-up

Ik had nog nooit eerder de drang gehad om make-up te kopen bij de Action. Ik vond het aanbod niet zo spectaculair tot mijn alziende oog op deze Lipfinity lipsticks viel!

Een paar jaar geleden had ik ook een Maxfactor Lipfinity maar dan aan elke kant een lipstick in plaats van 2 aparte sticks. Ik kreeg de lippenstift met geen enkel product af dus ik weet dat ik bij Maxfactor kwaliteit mag verwachten!

Het duurde dus ook niet lang voor ik deze 2 beauties meenam naar huis.

Maxfactor

Wat is het?

Een longlasting lipstick. Althans, dat belooft het product ons.

Elke lippenstift is vergezeld door een doorzichtige balm. Ik had 2 kleurtjes mee, de 120 Hot en de 140 Charming. De Hot is iets roder dan de Charming.

Zoals jullie hieronder zien wordt het kleur aangebracht met een sponsapplicator. Ik vind het gemakkelijk in gebruik en ik heb geen lippenseel nodig. Ik merk zelfs dat het wat moeilijker gaat met zo’n penseel.  De lipstick droogt direct op en dringt helemaal tot diep in je lippen. Geloof me, je krijgt het niet meer uit.

maxfactor-applicaties

Hier draag ik nr. 120 Hot. Ik heb geen lippotlood gebruikt dus kijk eens wat een pigment! Je moet het wel een beetje opbouwen natuurlijk want zo’n sponsje brengt niet gelijk aan. De balm trekt ook goed in de lippen dus alles wordt mooi ‘verzegeld’. Ik vind dit een mooi kleurtje, lekker dieprood en ik voel hem niet op mijn lippen.

Maxfactor-Delphine

Hieronder draag ik nr. 140 Charming. Ik had deze meer oranje-rood verwacht. Iets dieper en intenser. Hij is ook mooi en ik denk wel dat hij mij staat maar ik had er iets meer van verwacht.

Macfactor-2

Overleven deze lipsticks een maaltijd? Jazeker! De kwaliteit is dik in orde en de lipstick blijft mooi op zijn plaats zitten.

Er is wel een groot nadeel en dat is de mijn lippen de volgende dag vol velletjes hangen en droog/pijnlijk aanvoelen. Deze lippenstift droogt mijn mondhoeken enorm uit. Ik ben toch 2 dagen met een lippenbalsem in de weer geweest om mijn lippen terug normaal te krijgen. Ik heb een aantal maanden geleden echt wekenlang gescheurde mondhoeken gehad en nu is die huid een beetje gevoeliger dan normaal. Nu doe ik direct lippenbalsem aan op het einde van de avond en heb ik dit probleem niet meer. Het is trouwens praktisch onmogelijk om de lipstick pijnloos te verwijderen, zo goed is hij!

Deze sticks kosten 2 EUR per stuk. Geef toe, is echt geen geld. Wat vinden jullie van deze Maxfactor Lipfinity sticks? Zouden jullie ze kopen?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  26/05/2015 at 6:44 am

  Ze zien er mooi uit op je lippen maar wel heel erg jammer dat je de volgende dag zo last van velletjes krijgt. Ik denk niet dat het dan wat voor mij is want ik heb zelf sowieso al droge lippen en vaak last van velletjes. Erg jammer!

 • Reply
  Karen
  26/05/2015 at 8:07 am

  Ik heb niets met dat merk. Gek hè? Ik koop er bijna nooit wat van. Het laatste was de mascara en die vond ik ook wat tegenvallen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26/05/2015 at 12:40 pm

  Ik vind de kleurtjes erg leuk zeg

 • Reply
  Nesrin
  26/05/2015 at 12:54 pm

  Ah jammer van de velletjes, daar heb ik ook snel last van. Klinkt goed maar ik denk dat het niet geschikt is voor mijn lippen.

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  26/05/2015 at 3:52 pm

  Ik heb ze zelf ook, maar omdat ze m’n lippen zooooo uitdrogen laat ik ze steeds vaker links liggen.. Spijtig, want dat ‘infinity’-gevoel vind ik wel tof.. Maar goed, dan liever meerdere keren bijwerken dan kapotgesprongen lippen hé..

 • Reply
  Petra
  26/05/2015 at 6:51 pm

  De rode tint vind ik echt heel erg mooi, maar ik denk niet dat ik het snel zou kopen…ik zou denken, Nee dit is een gloss laat maar gaan…Op dat gebied ben ik best wel eens slechte kijkster,heb ik al wat vaker gemerkt…..wel een groot nadeel dat je lippen zo uitdrogen van deze lipsticks, dat had ik eigenlijk niet verwacht van Max Factor Lipproducten…

 • Reply
  Kim
  26/05/2015 at 6:53 pm

  Dat tweede kleurtje vind ik juist erg mooi! Helaas heb ik al genoeg last van velletjes, dus dit product lijkt mij voor mij niet zo geschikt!

 • Reply
  indian2day
  26/05/2015 at 6:55 pm

  Wat jammer dat je er velletjes en pijnlijke lippen aan overhoudt. Maar ze zien er heel mooi uit en dat voor 2 euro maar.. Wie weet ga ik hem ook een keer testen..

 • Reply
  Saraya
  26/05/2015 at 8:49 pm

  Oehh..beide erg mooi!
  Ze staan je prachtig, en voor deze prijs zou ik ze ook niet laten liggen 🙂
  X

 • Reply
  Michaela
  27/05/2015 at 6:06 am

  Jammer dat deze je lippen erg droog maken. Ik heb altijd droge lippen en last van velletjes, dus deze lipstick zal niet geschikt zijn voor mij.

 • Reply
  Lonneke
  27/05/2015 at 8:32 am

  De kleuren zijn mooi maar wat jammer dat ze juist je lippen uitdrogen. Bedankt voor je eerlijke review.

 • Reply
  Julie
  28/05/2015 at 4:43 pm

  Het is inderdaad jammer dat zulke producten je lippen ontzettend uitdrogen! Verder is het wel ideaal om te gebruiken! 🙂

 • Reply
  beauties
  28/05/2015 at 10:48 pm

  ik zou ze niet kopen. je haar is trouwens supermooi in deze foto’s 🙂

 • Reply
  Aurelie
  29/05/2015 at 11:27 am

  Charming staat jou erg leuk, maar zo jammer dat deze productjes ervoor zorgen dat jouw lippen droog worden. Dan gebruik ik liever een product dat mijn lippen gehydrateerd houdt.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge