Maybelline Color Tattoo!

Make-up

Deze Maybelline Color Tattoo oogschaduw is al jaren oud, maar heeft mij toch enorm verbaasd!

Ik ben al heel lang op zoek naar een witte oogschaduwbasis die tegelijk als highlighter kan gebruikt worden. Ik was dan ook zeer blij dat ik via mijn vriendin vernam dat dit wel eens de oplossing kon zijn. Vol twijfels trok ik naar de Kruidvat en heb het uiteindelijk maar gewoon gedaan!

Maybelline choupchoup

choupchoup maybelline gelcream

Kijk eens hoe wit! Deze oogschaduw in het kleur “Infinite White” heeft zijn naam niet gestolen. Dit is precies wat ik zocht! Het potje is niet anders dan de meeste gel oogschaduws. Het is een simpel maar handig potje dat net groot genoeg is om met je vinger in te deppen. Het ruikt ook vrij chemisch maar het stoort mij niet. De crème voelt wat vettig aan maar is wel heel erg gepigmenteerd, kijk maar!

maybelline gel cream swatch

Ik had dit dus niet verwacht. Ik kreeg het zelfs heel erg moeilijk van mijn arm met water of make-up remover. Door dat hij zo gepigmenteerd is heb je er uiteraard niet veel van nodig dus is het superzuinig in gebruik.

Maybelline 24h

En tadaa. Hier heb ik een paars kleurtje uit het Poptastic Palette van Mua over de witte oogschaduwbasis van Maybelline aangebracht. Het kleur springt er mooi uit en valt op! Voornamelijk in het midden van mijn ooglid. De creme blijft heel lang hangen en maakt mijn oogleden niet vettig, dus hij laat ook geen vettige lijntjes achter in mijn oogplooien. Ideaal dus.

Wat me wel een beetje tegenvalt is dat deze crème/gel al snel all over the place is. Ik ben niet onder mijn ogen geweest met het product en toch kun je mooi zien dat het overal zit.

choupchoup0908155112

 

Ik ben wel heel erg tevreden over deze oogschaduw. hij is ideaal om te gebruiken als highlighter of oogschaduwbasis! Hij heeft mijn 10 EUR gekost in de Kruidvat, maar dat is hij dubbel en dik waard!

Wat vinden jullie hiervan? Hebben jullie hem al geprobeerd?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Amy
  10/08/2015 at 9:55 am

  Mooi resultaat! Ik heb alleen de fellere kleurtjes nog maar geprobeerd, die zijn ook erg mooi 😀

 • Reply
  Petra
  10/08/2015 at 11:38 am

  Tjeetje, dit ziet er onwijs mooi uit, Ik heb er al vaker van gehoord dat deze Color Tatoo’s zo mooi zijn….

 • Reply
  Iris
  10/08/2015 at 11:43 am

  Ziet er goed uit!! Ik hoor altijd dat MAC’s paintpots ook heel goed zijn, maar ik houd van het bij m’n Catrice eyeshadow base, zit ook als een huis 🙂

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  10/08/2015 at 5:48 pm

  Ik heb ook nog zo’n potje liggen in een donkere hoek van m’n beautykast .. Misschien ook eens dringend weer boven water halen. ’t Is wel een iets ‘shimmery’ kleur dan deze denk ik..

 • Reply
  Saraya
  10/08/2015 at 10:36 pm

  Oo wat een mooi resultaat, mooie ooglook ❤️
  X

 • Reply
  IneMUA
  11/08/2015 at 11:44 pm

  Heb hier al een paar kleurtjes van heb deze witte steeds geskipped. Maar hij ziet er echt wel de moeite waard uit. Ge hebt mij overtuigd ^^ Zeer mooie look ook 🙂

  • Reply
   Delphine
   17/08/2015 at 8:32 pm

   Thank you Ine 😀 Ik ben een sucker voor witte highlighter en witte oogschaduwbasis. :d

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  12/08/2015 at 10:01 am

  Ik heb al een aantal colour tattoo’s van Maybelline en vind ze echt heel erg mooi en fijn werken. Ze witte heb ik nog niet maar hij ziet er goed uit. Een witte basis is inderdaad heel handig om kleuren beter uit te laten komen, ik gebruik altijd het NYX jumbo eyenpencil in Milk. 🙂

  • Reply
   Delphine
   17/08/2015 at 8:31 pm

   Ik denk dat het een goede vervanger is voor de NYX Jumbo Eyepencil maar die zou ik wel graag ooit nog eens kopen.

 • Reply
  Rianne
  14/08/2015 at 9:35 pm

  Ziet er mooi uit! 🙂

 • Reply
  Withlovefroms
  18/08/2015 at 7:18 pm

  Wauw! Hij is super mooooi! <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge