Mijn nieuwste Happy Blue Box!

Make-up

Ik heb even een weekje break genomen om van het mooie weer te genieten, wat een zalige week was het! Vandaag moeten we terug werken en ben ik helemaal opgeladen. Ik heb zeker niet stilgezeten want vorige week kwam mijn nieuwste Happy Blue Box binnen. Alle items waren leuk verpakt in cadeaupapier (check Instagram als je benieuwd bent) en ik was heel erg benieuwd naar de box van mijn keuze.

Inderdaad, de box van mijn keuze! Happy Blue Box heeft haar concept veranderd. Tegenwoordig kies je gewoon een box naar keuze op de website en een tijdje later krijg je hem op je deurmat! De verrassing is er af maar zo weet je wel dat je alles uit de box zal gebruiken.

Ik koos voor de Cherry Blossom box, met het (voor mij onbekend) merk Lily Lolo!

Lily Lolo

Er zitten drie items in deze box maar ze zijn stuk voor stuk deftig! Het leuke aan Lily Lolo is niet enkel de chique verpakking maar ook het feit dat de producten volledig dierproefvrij zijn! Dat horen we graag. De Cherry Blossom box is ontworpen voor de dames met een lichte huid.

CSC_0701

De BB Cream Fair is een ultra lichte cream, vrij van siliconen en met een anti-aging effect. Ik breng hem aan met mijn beautyblender omdat ik merk dat ik met mijn foundation penseel strepen maak, zo dun is de structuur! Onzuiverheden verdwijnen niet volledig (ik ken geen enkele BB cream die onzuiverheden volledig verdoezeld) maar hij legt wel een mooi subtiel laagje op mijn gezicht om alles net dat tikkeltje egaler te maken. Ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor mijn huidstint!

Waikiki Lily & Lolo

Ik was het meest benieuwd naar de minerale bronzer. Waikiki is helaas iets te goudkleurig voor mij voor deze tijd van het jaar. Ik ga deze van de zomer met een gebruinde huid zeker een 2e kans geven!  De bronzer blinkt heel mooi in het licht en het pigment is gewoon ge-wel-dig! Ik hoop echt dat hij mij gewoon fabulous zal staan deze zomer!

CSC_0699

Om het geheel af te maken zit er ook een Blush in de Box. De Cherry Blossom is de ideale blush voor koele en zeer lichte huidtypes. Ideaal voor mij dus! Nu komt het deel waarvoor we moeten oppassen! Minerale blush aanbrengen is geen lachertje. Ik heb het dan ook in 2 x moeten doen omdat ik in het begin waayyyy to much poeder op had! Een framboos zou jaloers geweest zijn op mij! Heel goed oppassen dus hiermee! Het is wel een zeer leuk product om te leren kennen omdat het pigment geweldig is!

En nu de volledige look!

happy Blue Box Cherry blossom

Ik heb express de bronzer en blush niet door elkaar geblend zodat je beide producten goed kan zien op mijn huid. De blush blinkt heel mooi en laat zich gemakkelijk over de huid verdelen. De bronzer valt op de foto helemaal niet zo goudkleurig als in het echt. De drie producten zijn vrij zacht en ik krijg niet het gevoel dat ik een vettige laag op mijn gezicht heb. Het merk is gewoon prachtig en nog eens dierproef- en (sommige producten) glutenvrij!

De prijzen van de Happy Blue Boxen verschillen. Waar je hem eerst voor ongeveer 17.95 euro op je deurmat kreeg betaal je nu tussen 9.99 euro en 45.50 euro! Mijn box kost 39.50 EUR en om de zoveel tijd worden de boxen vernieuwd zodat je altijd wel iets nieuws kan ontdekken. Wat wel hetzelfde is gebleven is het dierproefvrije en ecologische aspect van de boxen.

Ik moet wel een beetje wennen aan het concept omdat ik al weet wat ik kan verwachten. Ik hield wel van het verrassingseffect maar dit vind ik ook heel erg leuk. De boxen zijn trouwens niet allemaal make-up gerelateerd. Er is ook een box met snacks, stationary, bakproducten en zelfs baardverzorging voor de mannen. Neem dus zeker eens een kijkje in hun shop!

Wat is jullie mening over hun nieuwste concept? Liever de verrassing en een kans dat het je niet bevalt of iets meer betalen voor kwalitatief goede producten die je ook echt interesseren? Laten we erover praten!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ellen
  09/05/2016 at 10:47 am

  Klinkt als een fijn concept en dit merk kende ik nog niet! Ideaal om zo een nieuw merk te leren kennen!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  09/05/2016 at 10:56 am

  Wauw, die blusher staat je echt heel erg mooi! Die moet je vaak gebruiken!Je gezicht licht er helemaal van op!

  • Reply
   Delphine
   10/05/2016 at 6:55 am

   Wauw thx! Ik heb het nog niet zo bekeken maar nu je het zegt!

 • Reply
  Saraya
  09/05/2016 at 7:55 pm

  Klinkt als een fijn concept, de Blush vind ik erg mooi!
  X

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  10/05/2016 at 8:48 am

  Ziet er goed uit en de blush staat je super liefs

 • Reply
  Heidi
  12/05/2016 at 10:12 pm

  Wat fijne producten zitten der in meid.

 • Reply
  Beauty Treasures
  21/05/2016 at 5:26 pm

  Ik heb nog nooit gehoord van het merk wat in de box zit, maar het ziet er prima uit!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge