PUPA I Am Soft&Wild Collectie : Rossetto lipstick!

Make-up

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe lipstick! Ik was zo blij toen ik een paar items van de nieuwste Pupa Soft&Wild collectie in mijn bus kreeg. Een van de items heb ik al heel vaak gedragen en dat is de Pupa I’M Absolute shine lipstick! Deze kwam in 4 kleuren (2 nude en 2 fellere kleuren). Mijn kleurtje werd nr 3: Rossetto! Kijk eens wat een supermooi herfstkleurtje!  Ik was ergens een beetje ongerust dat Rossetto echt roze ging zijn, maar gelukkig is het een donkere en intrigerende kleur!

pupa I am Rossetto

De dop is goudkleurig en ziet er echt enorm chique uit! De I Am letters die op mijn vorige lipstick op de dop geplakt waren zijn nu op de dop zelf gegraveerd en dat is heel erg mooi! Kijk ook eens wat een leuke verpakking! Het luipaardprintje op de verpakking zijn trouwens kleine zachte haartjes! Heel erg speciaal en uniek in mijn stash!

Pupa IAMlipstick

De textuur van deze lippenstift is romig, smeert goed uit en heeft een zeer lichte textuur. Hij dringt volledig in mijn lippen en blijft tot 3 of 4 uur hangen. Wat op zich al een hele prestatie is! Belangrijke feit: het droogt mijn lippen niet uit!

chpchp

Conclusie, ik ben heel erg tevreden! Het is een heerlijk herfst- en winterkleurtje en voor ongeveer 18 euro is hij van jou! Te bestellen bij de Pupa verkooppunten! Voor de geïnteresseerden in Brugge; je hebt een schoonheidsinstituut met Pupa make-up in de Ezelstraat in Brugge!

Wat denken jullie, is het kleurtje iets voor jullie?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  30/10/2015 at 11:43 am

  Wauw wat een mooie kleur zeg! En de verpakking ziet er inderdaad heel erg chique uit!

 • Reply
  Petra
  30/10/2015 at 10:01 pm

  hij is prachtig mooi, dit zou inderdaad wel echt een kleurtje voor mij zijn…

 • Reply
  beautifulday4makeup
  31/10/2015 at 12:07 am

  Die kleur staat perfect bij je lichte huid en haarkleur

 • Reply
  Jolet
  02/11/2015 at 3:59 pm

  Zo’n kleur staat je goed zeg!

 • Reply
  Jana
  03/11/2015 at 12:29 am

  Ik vind het kleurtje erg mooi, het staat jou ook heel erg leuk 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge