Unboxing Happy Blue Box #5 Oktober 2015

Make-up

Wat gaat de tijd snel! Dit is alweer de vijfde Happy Blue Box!

Dit keer ging de Happy Blue Box een samenwerking aan met Ingrid Cosmetics, een Pools merk die niet zo bekend is hier in België of Nederland. Uiteraard is het altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen dus ik was razend benieuwd! (en stiekem ook blij met de 7 (!) items!)

SSC_6628

Op het eerste zicht lijkt het wel al dik in orde! Make-up voor bijna elke centimeter van je gezicht! Zoals altijd zit er een sjaaltje in de box en tot nu toe is dit de mooiste.

SSC_6630

Ik begin met het product dat mijn aandacht het meest trok. Ingrid Cosmetics Pressed Powder!

SSC_6632

Deze poeder verbergt kleine imperfecties en verstopt de poriën niet. Ideaal dus! Ik heb al snel eens geswatched op mijn hand en ik denk dat het wel mijn kleurtje is! Het is ook heel erg leuk dat er in het deksel ook nog een fluffy watje zit. Ik breng mijn make-up het liefst aan met borstels maar het is een leuk hebbedingetje!

SSC_6634

Links hebben we de Ingrid Blush – Satin Touch. Deze blush is ideaal om de jukbeenderen te accentueren. Deze blush zou licht moeten aanvoelen. Ik gebruik helaas geen blush daar ik van mezelf al hele roze wangetjes heb. Maar kijk eens naar het patroontje! Wat tof!

Rechts zien we dan de Ingrid Oogschaduw – Egoist. Deze oogschaduw voelt zacht en romig aan en klontert niet samen in de plooitjes van de oog. Dit is een bruin-paars achtige oogschaduw. Ik ben benieuwd!

SSC_6637

Ingrid Liquid Lipstick – Love story is een gepigmenteerde lipgloss in een intens kleurtje. Ik vind het echt geweldig dat ik een rood exemplaar kreeg en dat er rekening is gehouden met mijn huid en de kleuren die ik graag draag! Top Happy Blue Box!

Ingrid Lash Artiste Waterproof Mascara is wederom een blijmakertje! Een mascara in een box is altijd leuk in mijn opinie. Goede mascara’s zijn duur en ik verander daarom niet graag naar eentje die ik niet ken. Nu hoef ik de gok niet meer te wagen en kan ik toch eentje uittesten! Deze mascara is gemaakt met natuurlijk waxen die de wimpers voeden en gezond houden.

Butterfly – Successo Eye Liner Pen was een klein foutje van de firma maar toch zeer welkom. De Eye liners van Ingrid Cosmetics waren niet op tijd geleverd dus kregen we een mooie vervanger. Deze eyeliner heeft een lange flexibele punt waarnaar ik altijd al benieuwd was. Ik heb de eyeliner even op mijn hand geswatched en 3 seconden later was de streep al kurkdroog! Wow, ik denk dat ik niet hoef te vrezen voor zwarte strepen rondom mijn ogen gedurende de dag!

 

Ben ik tevreden van de box? Ja! Ik weet natuurlijk nog niet of het merk goed zal zijn voor mij maar voor een keer vind ik een box met enkel één merk prima! Het valt me op dat er echt rekening wordt gehouden met mijn voorkeuren. Dat is heel erg tof.

Ben je benieuwd geworden naar de box? Dan kan je hem hier kopen.

 

Sinds kort heeft de Happy Blue Box er een zusje bij! Ze hebben namelijk een webshop geopend waar je voornamelijk dierproefvrije en natuurlijke make-up kan kopen! Ik weet dat het niet zo simpel is om natuurlijke make-up te verkrijgen dus ik zou zeggen; ga erheen en zoek naar het biolabeltje bij de productomschrijving!

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19/10/2015 at 8:41 am

  Ik ben erg benieuwd naar de blush. Die lijkt mij erg mooi

 • Reply
  Petra
  19/10/2015 at 6:38 pm

  wat leuk, ik ken dit merk eigenlijk nog niet, en ben dus best benieuwd naar je ervaringen ermee….leuke box!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  20/10/2015 at 9:04 am

  Wat leuk dat Happy Blue box een samenwerking is aangegaan met dit merk, ik kende het ook nog niet! Ik ben het meest benieuwd naar de blush, die ziet er prachtig uit! 🙂

 • Reply
  Julie
  20/10/2015 at 1:59 pm

  Mooie inhoud van deze box! Ik heb 2 oogschaduws van dit merk omdat Veronique ze een keertje voor me had meegebracht uit Polen! 🙂

 • Reply
  Inhoud Happy Blue Box - Oktober 2015 - Happy Blue Box
  27/10/2015 at 2:41 pm

  […] Delphine van http://www.choupchoup.com Door Isabelle van lifestyleisabelle.wordpress.com Door Vanessa van http://www.vanessablogt.be Door Vicky […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge