Akyado UV Lack 008 Rose Framboise.

Manicure

Een tijdje geleden kon ik kennismaken met Akyado. Zoals jullie hier kunnen lezen ben ik een groot fan van hun zomerse handcrème met Mojitogeur! Wat het meest bekend is aan het merk is hun nagelverzorging. Ze hebben hele mooie Akyado UV Lack producten en eentje daarvan mocht ik testen.

CSC_0882

Mijn kleurtje is de 008 Rose Framboise. Bij het openen van het potje viel het me op hoe smal de penseel is. Ik heb een vergelijking gemaakt met een penseel van mijn UV Top coat die ik al een aantal maanden heb. Kijk eens naar het verschil!

Akyado brush

Ik ben enorm blij met deze fijne penseel. Ik kan veel gemakkelijker bij de kleine hoekjes en het is minder lastig om bij de randen weg te blijven. Ik merkte direct een verschil bij het aanbrengen want alles ging veel preciezer.

De UV Lack van Akyado werkt zoals elke andere UV lack. Je gebruikt een basecoat, brengt 2 laagjes Akyado Uv Lack aan en brengt daarna de topcoat aan. Mijn eigen base- en topcoat zijn niet van het merk Akyado en het werkt prima.

CSC_0854

Ik houd mijn handen 2 minuten per laag onder de UV lamp zodat ik zeker ben dat alles goed verhard is.

Akyado 2 laagjes

Op mijn middelvinger heb ik 1 laagje, op mijn ringvinger 2 lagen. Kijk eens wat een heerlijk zomers kleurtje! Er zitten subtiele blinkertjes in maar het stoort niet (ik ben geen grote fan van teveel bling bling op mijn nagels).

Het volledige resultaat:

Akyado UV Rose Famboise

Alvorens ik zelf begon te prutsen bleef het gemakkelijk een volledige week op mijn nagels! Ik gebruikte hiervoor vaak een ander merk en daar viel de Uv Lack al na een dag van mijn vingers. Moet ik jullie nog vertellen hoevaak ik mijn nagels heb zitten zoeken op mijn werk? Dit is nu gelukkig verleden tijd! Helaas is dit merk nog maar enkel voor professionals te koop voor 29 EUR excl. BTW. Dan heb je wel 15 ml, wat meer is dan bv. Pronails (8 ml voor 18 EUR ong.) of Orly (5 ml voor 13 EUR ong.). Ik hoop stiekem dat ze in de toekomst ook beschikbaar zullen zijn voor particulieren want ik ben enorm tevreden hiervan. Uv lack aanbrengen is echt kinderspel geworden nu.

Ben je een professional en heeft dit je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan zeker eens op hun website en binnenkort hun webshop. Indien je de fysieke winkel wilt bezoeken kun je terecht in Roeselare. Ps, ze geven ook nagelcursussen!

 

Kenden jullie het merk al? Wat vinden jullie er van?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miss
  23/05/2016 at 10:48 am

  Dat is inderdaad een heel smal kwastje! Maar de kleur is inderdaad lekker zomers! En ik snap wat je bedoelt met geen fan van te veel bling bling, ik zit namelijk ook nu in men periode dat ik daarvan niet echt fan ben 😉 Maar hierbij valt het nog enorm mee!

 • Reply
  Jolanda
  23/05/2016 at 1:56 pm

  Ik kende dit merk niet helemaal niet. Wat een leuke en aparte verpakking. Alleen jammer van het kwastje, dat is inderdaad erg smal en lijkt me vrij onhandig. De kleur vind ik zelf niet zo heel mooi, wel heel zomers hoor, maar ik ben meer van andere kleurtjes

 • Reply
  Jennifer
  23/05/2016 at 8:39 pm

  Merk ken ik sowieso niet. Maar het ziet er wel goed uit en het flesje vind ik ook leuk uitzien.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26/05/2016 at 10:42 am

  Met twee laagjes vind ik hem heel erg mooi ogen. Ik vind wel dat hij er twee nodig heeft 🙂

 • Reply
  Mariska
  29/05/2016 at 7:08 pm

  Wow, dat flesje ziet er luxe uit! Vind het kleurtje ook echt heel mooi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge