Akyado handcrème met de geur van Frozen Yogourt!

Manicure

Op de Estetikabeurs botste ik geheel niet toevallig op de Akyado stand. Akyado is een merk dat al vaak is gepasseerd op mijn blog, zowel voor de UV lack als voor de handverzorging. Op de beurs hadden ze veel nieuwe geuren waaronder de nieuwste wintergeur:  Akyado Frozen Yogourt handcrème. Ik ben dol op handcrèmes en deze crème moest en zou ik kopen.

akyado-frozen-yogourt-handcreme

Frozen Yogourt handcrème ofwel blauwe bessen van Danone!

De geur doet mij denken aan de yoghurt met zoete blauwe bessen van Danone en ook een beetje naar wierook. Er zit iets rokerigs in de handcrème wat vrijkomt van zodra het in contact komt met mijn huid. Het is erg intrigerend en ik kan niet stoppen van te snuffelen aan mijn handen. Met Frozen Yogourt heeft Akyado iets origineels op de markt gebracht, net zoals hun Mojito handcrème die ik deze zomer vaak gebruikt. Deze Frozen Yogourt variant heeft een typische wintergeur. Hij is totaal niet fleurig en ruikt heel zoet. De geur is vrij zwaar en blijft ook lang op je handen. Na het wassen zijn je handen nog steeds zacht en merk je wel dat de crème zijn werk heeft gedaan wat betreft de verzorging.

Nog een extra lichtpuntje aan deze crème is het kleur. De crème is lila, het is eens iets anders!

 Akyado frozen yogourt creme

De verzorgende crème dringt diep in mijn huid en verzorgd mijn handen. Het product is erg licht waardoor je niet merkt dat je hem aanhebt. Het enige wat ik wel merk is dat het een tijdje duurt alvorens hij volledig ingetrokken is. Ik heb de crème voor ongeveer 8,- gekocht dus mocht hij niet goed zijn heb ik geen groot verlies geleden. Voor die prijs kreeg ik 58 ml crème. Vanwege zijn voedende werking heb je niet veel nodig van deze crème waardoor hij ook erg lang meegaat.

De Akyado Frozen Yogourt handcrème is te koop in het filiaal in Roeselare. Benieuwd naar de andere producten van Akyado? Check dan zeker hun website.

Wat is jullie favoriete handcrème?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jolanda
  17/10/2016 at 9:13 am

  Wat een leuke verpakking. Ik kende het nog helemaal niet

 • Reply
  Elisa
  18/10/2016 at 3:55 pm

  Origineel idee, ik vraag me alleen af of de geur niet te chemisch is? Jammer dat hij niet snel intrekt, ik heb daar echt geen geduld voor!

 • Reply
  Tania
  19/10/2016 at 7:25 am

  Dit merk kende ik nog niet. Ben wel benieuwd naar die geur

 • Reply
  Tania
  19/10/2016 at 7:25 am

  Dit merk kende ik nog niet. Ben wel benieuwd naar die geur

 • Reply
  Mariëlle
  23/10/2016 at 11:48 am

  Ik vind het altijd wel fijn als het snel intrekt maar ik zie het niet als een groot nadeel als het niet zo is! Het ziet er wel goed uit 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge