Pink Gellac Dynamic Pink!

Manicure

De laatste weken ben ik helemaal into gel polish om zelf op je nagels te doen. Vorige week besprak ik een paar kleurtjes en ook nu bespreek ik een nieuw kleurtje die ik nog ga dragen tot 27 september (hopelijk toch).

Ik kocht 3 nieuwe kleurtjes, namelijk de Pink Gellac Dynamic Pink, Moulin Rouge en Heavenly Mauve. De laatste 2 kleurtjes zullen pas begin oktober getoond worden maar voor nu kan ik alvast zeggen dat Dynamic Pink mijn hart verovert heeft.

Eerst en vooral, mijn nagels zijn erg lelijk en zeer dun. Ook al is het gel polish, toch is het beschadigend voor mensen met zwakkere nagels. Dit zorgt ervoor dat ik blijf gel polish gebruiken omdat het een stevige laag op mijn nagels legt en erg verslavend is. Het duurt ook altijd een tijdje voor je nagels dit volledig gewend zijn en de velletjes weg zullen gaan.

pink-gellac-dynamic-pink

Dit is een uitgroei van ongeveer 4 of 5 dagen. Het gaat dus erg snel. Dit is 1 basecoat van Pronails, 2 laagjes Pink Dynamic en 1 topcoat van Pronails. Ik heb niet de base – en topcoat van Pink gellac gekocht omdat ik deze producten al had van Pronails. Het werkt evengoed trouwens. Wel merk ik dat ik na 4 dagen al een nagellak topcoat moest aanbrengen omdat de glans precies al wat verdwenen was. Ik ga dus wanneer mijn eigen coats van Pronails op zijn eens overschakelen naar Pink Gellac. Ik vrees er echter wel voor dat dit een veel voorkomend probleem is en het niet uitmaakt welke topcoat je gebruikt.

Dynamic Pink is een donkere roze kleur die erg opvalt en zich gelijkmatig over de nagel laat verdelen. Ik heb geen last van strepen en het opvallend stukje bovenaan mijn middelvinger is optisch bedrog, want in het echt is hij wel gewoon glad en effen. Ik heb ook voor het eerst de Pink Gellac primer gebruikt. Ik ben benieuwd of ik resultaat zal zien daarmee.

 

De Pink Gellac kleurtjes zijn te koop op de website en kosten 14.95,- per stuk. Het 3e kleurtje is altijd gratis. Wat een luxe!

Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jolanda
  18/09/2016 at 8:51 am

  Wat een mooi kleurtje!!

 • Reply
  Karin
  19/09/2016 at 9:26 pm

  Pink gellak topcoat blijft bij mij gewoon 14 dagen zitten, glanzend en wel. Vanwege uitgroei moet ik mijn nagels dan opnieuw doen, maar zeker niet omdat de glans weg is.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge