Pink Gellac Neon Flirt + Chique Red swatches

Manicure

Sinds een paar weken heb ik Pink Gellac gekocht. Ik heb al eerder Gelpolish gebruikt en was op zoek naar iets nieuws. Toen ik na veel research besloot om de kleurtjes online te kopen werd ik aangenaam verrast!

Om wat achtergrond te geven; een paar jaar geleden kwam Pronails op de markt met “Hot Red’, een fel rood neonkleurtje. Sinds ik dat kleur heb gedragen ben ik volledig verkocht. Nu ik geen gelnagels meer draag (ik heb er geen 43,- meer voor over) ben ik overgestapt op Gelpolish. Helaas is Hot Red niet overgegaan op Gelpolish waardoor ik al een jaar op zoek ben naar dat specifiek kleurtje. Ik kan je vertellen dat ik met Neon Flirt een kleur heb gevonden die er enorm dicht tegenaan leunt!

Pink gellac Neon Flirt 191

Ik heb 3 kleurtjes gekocht. Neon Flirt, Chique Red en Rosy Pink. Met het mooie weer besloot ik om de Pink Gellak Neon Flirt nr. 191 te dragen. Wat een supermooi kleurtje! Het is effen en brengt mooi aan. Ik had 2 laagjes + topcoat nodig voor dit resultaat. Dit is trouwens een heel lastig kleurtje om een foto van te maken, wees er dus maar zeker van dat dit kleurtje in het echt veel feller is dan hier op de foto. Het was de eerste keer dat ik het aanbracht, ik moest nog wat wennen aan de substantie waardoor het niet volledig mooi is aangebracht maar kijk eens wat een supermooi resultaat! Het borsteltje is dik en niet te kort waardoor je een mooie boog kan maken voor je nagelriemen zonder uit te schieten.

Pink Gellac Neon Flirt

Ik heb dit kleurtje iets langer dan een week gedragen. Normaal moet het 2 weken blijven maar ik vrees dat ik de randen niet goed verzegeld heb en teveel geprutst heb. Inmiddels draag ik de Chique Red al een kleine week en zit alles er nog heel goed op. Ik merkte wel dat ik de Neon Flirt na 5 dagen eens moest bijlakken wat betreft topcoat want de glans was precies wat minder mooi geworden. Dit had ik met gelnagels ook altijd dus ik doe er gewoon wat topcoat nagellak op. De Chique Red glanst wel nog altijd mooi.

Pink gellac - Chique Red

Zoals jullie zien ben ik iets meer uitgeschoten in de randen, een fel kleur valt natuurlijk ook enorm op. Ik vind dit kleurtje zo classy en vrouwelijk. Iets dieper dan wijnrood, effen resultaat en zo opvallend! Ik hou enorm van donkere kleuren op mijn nagels. Ik heb hier ook 2 laagjes + topcoat aan. Omdat het een donker kleurtje is liet ik het extra lang harden onder mijn led lamp.

 

Ja, ik ben volledig om. De kwaliteit is er echt naar en er is veel keuze op de website. De prijs vind ik trouwens ook erg positief. Het kost 14.95,- per flesje en het 3e kleurtje is gratis! Dit is te koop op pinkgellac.nl en na 1 dag in huis!

Dragen jullie vaak Gelpolish?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jolanda
  08/09/2016 at 8:24 am

  Neon flirt vind ik echt een hele mooie kleur!!

 • Reply
  Miss
  09/09/2016 at 4:40 pm

  Neon flirt is echt een prachtige kleur!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge