Pink Gellak – Sparkling Valentine!

Manicure

Sinds een halfjaar ben ik helemaal fan van Pink Gellac. Ik ging eerder al naar een nagelstyliste maar het begon te duur te worden om elke 3 weken 40 euro te betalen voor mijn nagels. Dit is nu helemaal verleden tijd want het leuke aan Pink Gellac is dat je het volledig zelf kan doen en dat het zo’n 14 dagen op je nagels blijft. Ik merk dat ik het kleur al beu ben na een week dus ik kan het er gemakkelijk zelf afhalen en een nieuwe set op leggen.

Normaal ga ik meestal voor felle of donkere kleuren maar ik vond dat het nu wel eens tijd was voor een nude kleurtje met glitters. Ik bestelde de Golden Glam en de Ivory Blush en ging aan de slag.

Dit zijn 3 laagjes Ivory Blush op mijn vingers. Behalve op mijn middelvinger. Daar heb ik een laagje Ivory Blush aangebracht en 3 laagjes Golden Glam. Ik moet wel toegeven dat ik Golden Glam een beetje vind tegenvallen als je het kwastje uit het flesje gebruikt. Wil je meer glitters dan wat ik op mijn middelvinger heb? Dan gebruik je het best een aparte penseel of een sponsje om het op je nagels aan te brengen.

Ben ik tevreden?

Ja hoor! Het is wennen aan een lichte kleur. Ik had wel graag net iets meer dekking gehad met Ivory Blush maar uiteindelijk zien mijn vingers er wel elegant uit. Dit is een ideale combinatie voor valentijn!

Pink Gellak is te koop op hun website. Momenteel heb je 13 procent korting waardoor een kleur 12.99 euro kost in plaats van 14.95 en het 4e kleurtje is gratis. Ik bestelde het voor 12 uur en kreeg het de volgende dag al in huis in België. Wat een service!

Hebben jullie al ervaring met Pink Gellac?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jolanda
  13/02/2017 at 1:32 pm

  Prachtig!! Heel mooi naturel!

 • Reply
  Tania
  13/02/2017 at 2:24 pm

  Mooi resultaat seg. Zoiets zou ik nu wel kunnen gebruiken. Met de baby heb ik geen zin of tijd om elke 3 dagen mijn nagels te lakken. Ik ga eens naar die website kijken.

 • Reply
  Florentine
  13/02/2017 at 5:13 pm

  Wauw wat zien je nagels er onwijs goed uit <3

 • Reply
  TypischKim
  10/04/2017 at 9:01 pm

  Het effect is subtiel, maar wel erg mooi!

 • Reply
  Heidi
  08/10/2017 at 9:06 pm

  Wauw deze is nu echt eens iets dat ik zeker moet aan kopen.
  Ik vind nagellak een van de leukste dingen die der is 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge