Pronails Colour Gel swatch!

Manicure

Ik ben geen nagelstyliste, maar ik doe wel mijn gelnagels zelf. (ik ga binnenkort een cursus doen) Ik ben een echte doe-het-zelver en ik probeer graag nieuwe dingen uit. Momenteel lukt de ene keer al beter dan de andere.

Als gel gebruik ik voornamelijk IBD en Professionails. IBD als builder en Professionails als colour gel. Waarom?

Professionails kost 9.90 EUR ofzo per potje van 5 ml. Een potje IBD gel van 5 ml kost al gauw 28 EUR. Ik vind de kwaliteit en kleur van Pro(fessio)nails enorm goed dus ik blijf hierbij.

Ik kan helaas niet elke week een nieuw kleur swatchen daar ik pas om de 2-3 weken mijn nagels vervang. Ik kan wel al 2 kleurtjes speciaal voor jullie tonen!

De eerste is “me time”, n° 252. Deze komt nog uit de herfst-winter collectie maar is erg populair.

DSC_0080

DSC_0072Ik krijg al volledig zin in de lente met dit kleurtje. Het komt iets “witter” over op de nagel zelf vind ik. De gel in het potje lijkt veel feller roze. Ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte kleur.
Zoals ik al zei, soms lukken mijn nagel veel beter. Nu merk je dat ik teveel gel aan mijn nagelriemen heb. Dit zou niet zo mogen zijn. Ik heb het gevoel dat deze gel iets vloeibaarder is dan een andere colour gel. Het kruipt al snel overal tussen mijn riemen.

Ook vind ik dat dit kleur snel vuil wordt op je nagel. Ik heb snel zwarte vlekken, zoals je al een klein beetje op mijn wijsvinger kan zien. Dit heb ik vaak met lichtroze colour gel.

Dit onderstaande kleurtje is ook wederom zeer geschikt voor de komende lente. het heet ‘It’s hard to catch a salmon’ n° 85.  

DSC_0120

Deze vind ik dan al iets beter gelukt. Met dit kleur had ik minder problemen om het aan te brengen, het kleur liep niet uit. Een zalmkleurige colour gel. Ik hou ervan.

De Professionails colour gel dekt goed, ik heb over het algemeen genoeg met 2 laagjes. Het is meestal gemakkelijk om aan te brengen en ik voel dat ik met kwalitatief goede producten werk. Ik ben vollédig overtuigd.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sabrina
    19/02/2015 at 5:35 pm

    Wat knap dat je dat bij jezelf doet! Ik vind het 2e kleurtje erg mooi.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge