Sally Hansen Red Eye & Wild For Violet

Manicure

Mijn 2 toppers voor dit najaar!
Ik heb vorig jaar Sally Hansen leren kennen toen ik op zoek was naar een nieuw merk. Ik hou enorm van rode nagellak en donkere kleuren mogen er in de winter ook wel zijn.

Sally Hansen Red Eye

Ik kan je nu al zeggen dat dit flesje meer dan de helft leeg is intussen. Soms draag ik het weken na elkaar. Sally Hansen nagellak blijft bij mij zeker 5 dagen intact. Wat best een hele prestatie is voor mij. Dit rood kleurtje valt op en is toch heel acceptabel voor elk seizoen.

Sally Hansen Wild For Violet

Toen ik dit kleurtje op Instagram zal passeren was ik direct verkocht. De formule is supergemakkelijk aan te brengen en laat zich gemakkelijk verdelen over de nagel (heel belangrijk!).
Ik ben trouwens best blij dat terug herfst en winter wordt, dan kan ik dit donker kleurtje terug dragen. Ik draag dit niet in de zomer want het is mij dan toch te zwaar. Dit uniek kleurtje is niet gemakkelijk te vinden bij andere merken.

Sally Hansen is te koop bij de Kruidvat in België. Heel vaak doet de Kruidvat promoties, zoals deze week waarbij je 40% korting krijgt op dit merk.  Ook de promotie 1+1 passeert een aantal keer per jaar. Het is niet zo goedkoop want het kost zo’n 11,00 euro per flesje, maar het is het waard. Benieuwd geworden naar de andere kleurtjes? Je vindt ze hier.

Wat is jullie favoriete nagellak?

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge