Pupa I AM lipstick!

Uncategorized

Ik was echt heel erg blij toen ik de Pupa lippenstift in mijn brievenbus vond. Het is een kleurtje die ik een tijdje geleden uitkoos op een event van Pupa en bij deze toon ik hem met veel trots!

De Pupa I Am Lipstick, nummer 209 – Hypnotic Coral.

Pupa lipstick 209

Het kleurtje ligt naar mijn mening tussen rood en koraal, het is meer rood-oranje en het smeert heel gemakkelijk uit. Ik vind het zelf gemakkelijk om aan te brengen zonder lippenseel en dat zegt al heel wat. Hij blijft ook uren op mijn lippen, maar als ik eet blijven vooral de randen nog over.

pupa-I-Am

Kijk eens wat een beauty! Ik vind het stickertje op de dop een heel klein beetje cheap dus die zal er niet te lang op blijven hangen. Misschien konden ze beter op de dop zelf schrijven ofzo, ging wat mooier zijn.

DSC_5649

choupchoupp

Als swatch vind ik hem meer rood en als ik hem aanbreng is hij meer oranje-koraal dus ik denk dat dit kleurtje mee verandert met je huidskleur..

 

Deze lipstick kost rond de 18 EUR en is te verkrijgen bij verschillende Pupa verkooppunten. (In de Ezelstraat in Brugge heb je een goeie). Als je van Antwerpen bent kan je gaan naar de pop-up van Anne Diego, die vindt je hier.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  13/09/2015 at 8:09 am

  Het is niet een kleurtje die ik zal dragen omdat hij een beetje naar oranje neigt, maar ik vind hem jou wel heel mooi staan! Fijn dat hij uren blijft zitten! 🙂

 • Reply
  beautifulday4makeup
  13/09/2015 at 9:36 am

  Het is een mooie kleur zeg. Je gezicht krijgt er bepaalde glow door

 • Reply
  Petra
  13/09/2015 at 11:04 am

  tjeetje, de kleur staat je heel erg mooi, ik ben er echt van onder de indruk….en wat fijn dat hij zo lang blijft zitten, dat is superprettig vind ik altijd…
  voor mijzelf vind ik dit een beetje een lastige kleur (volgens mij lijken mijn tanden altijd erg geel met dit soort tinten) maar gezien de positieve reviews die ik over de pupa lipsticks heb gelezen, is het wel de overweging waard, voor mij om er misschien ook eens een in een ander kleur van dit merk te proberen…

  • Reply
   Delphine
   13/09/2015 at 11:41 am

   Hey Petra! Thx. Ik dacht dat deze mijn tanden ook geel zouden maken maar dat viel heel goed mee. Met donkerrood of een pruimkleurtje zijn je tanden ook witter.

  • Reply
   Delphine
   13/09/2015 at 11:41 am

   Hey Petra! Thx. Ik dacht dat deze mijn tanden ook geel zouden maken maar dat viel heel goed mee. Met donkerrood of een pruimkleurtje zijn je tanden ook witter.

 • Reply
  Julie
  13/09/2015 at 11:07 am

  Zelf draag ik nooit rode lipstick, maar jou staat het echt super goed Delphine! 🙂

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  13/09/2015 at 11:52 am

  Mooi zeg! Wordt tijd dat ik er ook eens aan ga geloven, een rode lipstick. Ik ben het wel met je eens wat betreft die sticker. Oogt inderdaad wat goedkoop.

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  13/09/2015 at 2:32 pm

  Ik zei het toen al, en ik zeg het je nu nog eens: DEZE LIPSTICK KNALT BIJ JOU!!!! Whaaaa, ‘k ben zo blij dat je ‘m eindelijk kan dragen!

 • Reply
  Withlovefroms
  13/09/2015 at 9:49 pm

  Mooie kleur! Staat je heel erg goed!

 • Reply
  Jenzll
  14/09/2015 at 1:09 am

  Leuke blog heb je!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge